Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Aleix Vidal ude i fem måneder

Nyheder: Af Omar Nabil Hawwash - 11. februar 2017


Officielt: Aleix Vidal ude i fem måneder

Aleix Vidal var offer for en hård tackling af Alaves’ Theo Hernandez, da Barca og Alaves krydsede klinger, og på trods af det store slutresultat på 6-0, blev kampens sejr overskygget af Vidals skade, som nu holder spilleren ude af banen i fem måneder.

Med blot fem minutter igen, blev Vidal offer for en sen tackling af værternes Theo Hernandez, og måtte se sig båret ud af banen, efter en ellers rigtig god præstation, hvor han endda også lagde op til Luis Suárez første mål i kampen.

Vidal har længe siddet ude i kulden, men er først for nyligt begyndt at komme godt ud af tingene med Luis Enrique, der har vist mere og mere tillid til den catalanske højreback.

Klubben melder dog, officielt, at man efter hospitalbesøget kunne konkludere, at Vidal, som led i tacklingen, fik han sin højre ankel af led. Det krævede en operation, så man undgik yderligere hævelser, og spilleren er nu officielt ude i fem måneder.

For at vise spilleren støtte på de sociale medier, har klubben lanceret hashtagget ‘#ÀnimsAleix’, som frit kan bruges for at vise spilleren støtte.

#ÀnimsAleix.


Ugens mest læste

Seneste nyheder