Annonce


Annonce

Annonce

Mathieu forklarer sin mellefinger

Nyheder - 10. marts 2017




Jeremy Mathieu kom ikke i aktion mod Paris SG i midtugen, da Barcelona leverede det største comeback nogensinde i Champions Leagues historie. Efter kampen var han dog - naturligvis - med i jubelscenerne i omklædningsrummet.



I omklædningsrummet blev der taget et hav af billeder og Javier Mascherano uploadede efterfølgende et af de mange billeder til de sociale medier, og straks blev fokus rettet mod Jeremy Mathieu.

Franskmanden, der på billedet står gemt bag André Gomes og Luis Suárez højre arm, kan ses svinge sin hånd frem i billedet og vise sin mellemfinger. Nu har han forklaret situationen, som har skabt en smule vrede i den franske hovedstad.

- Det var bare en dum, lille ting. Det var et billede taget med Mascheranos telefon, han tog flere, men uploadede det forkerte. Hvis du ser på Suárez' og Rakitic' billeder, så er det samme slags - men hvor min finger ikke er fremme.

- Mascherano lavede en fejl og vi har talt om det. Jeg sagde, at han skal se efter før han poster noget fordi jeg vidste, at det ville skabe lidt vrede. Men jeg bekymrer mig ikke så meget om konsekvenserne - efterfølgende smed vi et godt billede op, fortæller Mathieu om billedet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mathieu forklarer sin mellefinger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder