Annonce


Annonce

Annonce

Valverde godkender Bellerin-køb

Nyheder - 5. juni 2017




Hector Bellerin er stadig et navn man hører på ledergangene inde på Camp Nou. Sportsdirektør Robert Fernández er ikke i tvivl om, at spanieren passer perfekt til Barcelona hvorfor højrebacken har været på listen over nye spillere, klubben ønsker.



Forhandlinger har der dog ikke været nogen af, da Fernández først ville høre fra den nye træner Ernesto Valverde, at Bellerin er den oplagte profil. Ifølge spanske medier skulle Valverde have godkendt at man åbner forhandlinger med Arsenal og Bellerin og det lader altså til at netop det er næste træk.

Bellerin har ofte udtalt, at han ikke er interesseret i at skifte væk fra Arsenal og samtidig kunne han for nyligt takke ja til en kontraktforlængelse med London-klubben. Det holder dog ikke Barcelona fra at komme med et seriøst bud - de er klar over, at Bellerin ikke er billig, men grundet hans alder ser de et stort lys i ham for fremtiden.



Planen er, at Barcelona vil ud og hente to stjernespillere i transfervinduet, som skal sættes direkte ind i startopstillingen. Mange navne har været oppe at vende og Bellerin er den absolutte topprioritet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde godkender Bellerin-køb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder