Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rafinhas far er blevet spottet i Valencia

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. juni 2017


Rafinhas far er blevet spottet i Valencia

Rafinhas fremtid er lige nu uvis, men bag kulissen arbejdes der hårdt på at finde en holdbar løsning. Situationen er den, at der til næste år afvikles VM i Rusland og her er Rafinhas mål at være med for Brasilien - men det kræver spilletid op til slutrunden.I Barcelona skal Rafinha igen ikke forvente at blive fast mand og det har fået hans agent og far, Mazinho, til at snakke med andre klubber. Ifølge Plaza Deportiva er Mazinho blevet spottet ved Valencias anlæg, hvor han var i snak med sportsdirektøren José Ramón Alexanko.

Valencia er interesseret i Rafinha og spilleren selv ser det som et godt skridt at rykke til Valencia, da han her kan gå hen og blive stamspiller og få den nødvendige spilletid. Der er dog primært ét problem: Prisen.

Barcelona kræver 30 millioner euro for Rafinha, men det er Valencia ikke interesseret i at betale. Derfor skal der forhandles for at finde en løsning - og det kan også ende med at han skifter til en anden spansk klub. Umiddelbart er han ikke interesseret i at rykke ud af Spanien.24-årige Rafinha fik sin Barcelona-debut den 9. november 2011 ude mod L'Hospitalet i Copa del Rey. I ligaen fik han debut den 24. august 2014 i hjemmekampen mod Elche.


Ugens mest læste

Seneste nyheder