Annonce


Annonce

Annonce

Pedro: Barca mister La Masias filosofi

Nyheder - 30. juni 2017
I årevis har Barcelona produceret nogle af de bedste fodboldspillere gennem fodboldskolen La Masia, men i dag er der længere mellem snapsene og i stedet for at man ser talenter få chancen, så bliver de sendt ud af klubben.Barcelona har været kendt for at give talenterne chancen, men det sker ikke særlig ofte længere og det irriterer tydeligvis Pedro, som selv har været en del af Barcelonas ungdomsfodbold.

- Vi ser mange talenter forlade La Masia. Min mening er, at det er en skam, da Barcelona har mistet en del af akademiets filosofi.

- Selvfølgelig er klubben stadig blandt verdens bedste i forhold til at producere spillere, men for år tilbage blev spillerne brugt på førstehold mere end de før i dag. Da jeg var i klubben kunne man sætte et helt hold op kun fra La Masia - jeg har svært ved at kunne se det i dag, fortæller Pedro.

For nogle år siden kunne Pep Guardiola sende 11 spillere på banen i en hjemmekamp mod Levante. Det store samtaleemne var, at samtlige 11 mand kom fra La Masia. Her var der tale om Victor Valdes, Martin Montoya, Carles Puyol, Gerard Pique, Jordi Alba, Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Pedro, Lionel Messi og Cesc Fabregas.Alle mand har fået deres fodboldopdragelse på Bacelonas fodboldskole La Masia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedro: Barca mister La Masias filosofi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder