Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca byder 30 mio. for Bellerin

Nyheder - 6. juli 2017




Avisen SPORT meddeler, at Barcelona byder 30 millioner euro - eller ca. 223 millioner kroner - for Arsenals Hector Bellerin. Men catalanerne forventer ikke at buddet bliver accepteret hvorfor de står klar med endnu et tilbud i baghånden.



Arsenal har været iskolde og har afvist al kontakt med Barcelona, men i tirsdags holdt Bellerin møde med træner Arsene Wenger og forklarede ham, at han gerne vil til Barcelona. Og netop som det møde fandt sted, sendte Barcelona et bud på 30 millioner euro afsted for at bryde isen og komme i kontakt og forhandlinger med Arsenal.

At Bellerin selv fortæller klubben, at han vil videre, bør i sidste ende være nok til at gennemføre et skifte. Men Arsenals plan er at overtale højrebacken til at blive i klubben og derfor kommer det med garanti til at trække ud - mere end det har gjort i forvejen.

Barcelona har planer om at hente Bellerin og Verratti som de to store profiler, men de kan i den grad også ende med slet ikke at hente nogen af dem. Det er to store og besværlige forhandlinger, som de skal igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca byder 30 mio. for Bellerin

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder