Annonce


Annonce

Annonce

Xavi har svært ved at acceptere Bellerin

Nyheder - 13. juli 2017




Xavi Hernandez har sine klare idéer om hvordan tingene i en fodbodklub skal køre. Det samme havde han på banen da han spillede for Barcelona - en motor uden lige, som kunne styre temperaturen på hvilken som helst kamp.



Han er netop blevet interviewet og her gør han det klart, at han selv har svært ved at acceptere et køb af Hector Bellerin. Primært fordi Bellerin tidligere har forladt Barcelona.

- Jeg har ikke set ham (Bellerin) spille så meget. Men jeg kan fortælle dig én ting: Det er svært for mig at acceptere, at vi skal købe en spiller, som vi allerede har haft.

- Det kan briste eller bære. Som Piqué og Cesc. Men jeg vil ikke hente spillere, som har forladt klubben. Hvorfor skifter de som 16- eller 17-årig? Jeg finder det mærkværdigt. Jeg forstår det ikke.

- Det overraskede mig hvad Garcia og Mboula gjorde. Jeg vil ikke købe dem tilbage i fremtiden. Det er min filosofi. Du var her - du ville væk, så skal du heller ikke komme tilbage.

- Jeg forstår, at nogle spillere forlader på grund af noget. Som Toral, der skiftede fordi hans mor er engelsk. Fantastisk - det forstår jeg.

- Deulofeu ville ikke væk, han blev sendt væk. Det er en anden type sag.



- En spiller bør ikke forlade klubben midt i sin udvikling. Da jeg var 16 år ville jeg ikke væk og min tanke var, at jeg var det bedste sted for min udvikling. Hvis Chelsea eller Manchester United havde ringet, så havde jeg afvist dem.

- Jeg tror ikke på, at tiderne har ændret sig. Barcelona skal holde kært om deres egne spillere. Det er svært at se dem forlade klubben på denne måde.

- Man føler også at der er en blokade mellem B- og førsteholdet hvilket giver en større grund til at skifte væk, fortæller Xavi i et nyligt interview med Sport. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi har svært ved at acceptere Bellerin

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder