Annonce


Annonce

Annonce

To seriøse bud på Munir El Haddadi

Nyheder - 17. juli 2017




Munir El Haddadi var sidste sæson udlejet fra Barcelona, men nåede ikke at få sin fremtid på plads før indeværende sæson blev indledt på Ciutat Esportiva i Barcelona. Nu skal han vurdere hvor han vil hen, da han ikke umiddelbart er i Ernesto Valverdes planer.



Barcelona ønsker 20 millioner euro for Munir, men ingen klubber er kommet så højt op. Ajax har angiveligt hævet deres bud til 14 millioner euro mens Napoli - som også er interesseret - skulle have smækket 12 millioner euro på bordet. Nøjagtigt det samme som Zenit, som i sidste uge blev afvist af spilleren.

Ajax og Napoli lader til at være de to klubber, som Munir overvejer. Specielt Napoli lokker angriberen, som kan se sig selv i Serie A samtidig med at han spiller på et Champions League-hold. Derudover har der været andre mindre europæiske klubber som har henvendt sig, men Munir selv har ikke haft nogen interesse.

Selvom han er mødt op i Barcelona for en uges tid siden, så er det udelukkende for at komme i form igen efter sommerferien og finde ud af, hvor fremtiden skal være. Endnu er der intet konkret, men det forventes at falde på plads meget snart, så han kan få mest muligt ud af preseason med sine nye holdkammerater.

21-årige Munir var i sidste sæson udlejet til Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


To seriøse bud på Munir El Haddadi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder