Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Fire nye mand til B-holdet

Nyheder - 17. juli 2017




B-holdet har måtte se flere talenter tage turen ud af klubben denne sommer, men bag kulissen har man hele tiden været i gang med at hente nye hoveder ind og nu bekræfter klubben, at hele fire mand er blevet præsenteret på samme tid.



Antony Lozano, Samu Araújo, Íñigo Ruiz de Galarreta og Moha Ezzerfani kommer fra Olimpia, Celta Vigo, Numancia og Badalona og har denne mandag været forbi klubbens kontor for at skrive under på deres nye kontrakt.

B-holdet kunne i sidste uge præsentere Vitinho, som er hentet ind fra Palmeiras og nu følger fire nye mand altså med ind i klubben for at forstærke Gerard Lopez' mandskab forud for den kommende sæson, hvor B-holdet som bekendt er rykket op i landets andenbedste fodboldspille.

Officielt: Fire nye mand til B-holdet
Vitinho, da han ankom til Barcelona



Antony Lozano er kendt som 'Choco' og har kostet 1,5 millioner euro. Han har underskrevet en kontrakt på to sæsoner med mulighed for en tredje. Frikøbsklausulen lyder på 50 millioner euro. Han er desuden den første spiller nogensinde i Barcelona der er fra Honduras. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Fire nye mand til B-holdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder