Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona ordnede Manchester United: 1-0

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 27. juli 2017


Barcelona ordnede Manchester United: 1-0

Barcelona tog natten til torsdag imod Manchester United i International Champions Cup på amerikansk grund. Her gav Valverde spilletid til MSN oppe i angrebet mens Alena fik lov at starte på midtbanen, hvor han spillede en solid omgang fodbold.Barcelonas startopstilling
Cillessen, Semedo Mascherano, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Alena, Messi, Suarez og Neymar

På bænken
Ortolá, Jokin, Marlon, Piqué, Denis, Arda, Iniesta, Vermaelen, Alcácer, Digne, Roberto, Vidal, Samper, Douglas og Munir

Mål
- 1-0 31' - Neymar
Gennem hele første halvleg var der spænding og specielt Barcelonas angribere kombinerede godt hvilket var tæt på at give en god start, da Messi blev nærgående med et skud, som snittede stolpen. Manchester United spillede også med, men Cillessen tog imod fra Lukaku og Rashford før Neymar efter en halv time gjorde det til 1-0.

Her sendte Messi bolden i dybden - ind i feltet - til Neymar, men Valencia kom først på den. Han fumlede dog med sin førsteberøring og i anden omgang faldt han i jorden. Så kunne Neymar samle op, dreje rundt og passerede David De Gea og score til 1-0. Kort efter var Suárez tæt på med et akrobatisk forsøg, men De Gea tog flot imod.

Startopstilling fra anden halvleg
Cillessen, Vidal, Piqué, Vermaelen, Digne, Denis, Roberto, Iniesta, Munir, Paco og ArdaBarcelona mistede overtaget i anden halvleg, da Manchester United pludselig ikke skulle holde øje med de tre angribere. Martial var tæt på at udligne på et flot forsøg før Paco skulle have gjort det til 2-0. Han kom alene igennem med keeper Romero, men han brændte på den store chance. United havde flere forsøg, men Cillessen stod godt i vejen for dem alle.

Selvom der var tale om en venskabskamp, så begyndte de mere hårde dueller at indtræffe med et kvarters tid tilbage. Specielt Fellaini havde problemer med sit temperament og fik da også et gult kort undervejs for et frispark på Sergi Roberto - en lille hævn, da Roberto kort forinden trådte belgieren på foden.

Der skete ikke mere i kampen og dermed vandt Barcelona deres anden kamp ved International Champions Cup. I næste runde venter Real Madrid.


Ugens mest læste

Seneste nyheder