Piqué matchvinder i El Clásico: 2-3

Nyheder - 30. juli 2017

El Clásico blev natten til søndag afviklet i Miami og her lagde Valverde ud med blandt andet Neymar i angrebet til trods for adskillige spekulationer om at han ville blive sat af. Kampen bar præg af stor underholdning.

Cillessen, Vidal, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Denis Suárez, Arda, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, Roberto, Semedo, Marlon, Douglas, Samper, Vermaelen, Munir, Ortolá, Jokin, Ezkieta og Aleñá.

- 0-1 3' - Messi
- 0-2 7' - Rakitic
- 1-2 14' - Kovacic
- 2-2 35' - Asensio
- 2-3 50' - Piqué

3' - MÅL!!
- Så er der allerede scoret! Mens Neymar sidder på sidelinjen med en skade sender Busquets Messi i dybden. Argentineren driver bolden ind i feltet, tørrer Modric og trykker af. Bolden rettes af og hopper over Navas og i mål til 1-0.

7' - MÅL!!
- Og der er mål igen! Og igen er det Barcelona! De kombinerer sig igennem Real Madrids rækker. Neymar sender en aflevering ind i feltet til Suárez, han når lige at lade den gå forbi Marcelo før Rakitic samler op og kanonerer den i nettet til 2-0.

11'
- Tæt på 3-0! Suárez løber i dybden på Albas aflevering og finder Rakitic på kanten af feltet med en god aflevering. Kroaten fyrer af første gang, men den sniger sig forbi Navas' mål.

12'
- Igen tæt på 3-0! Neymar spiller en aflevering kort til Messi. Messi stopper den og Neymar sender den følt ind i feltet til Suárez, som brysttæmmer den ned og forsøger en flugter tæt under mål, men på forunderlig vis lander kuglen oppe på 17. række.

14' - MÅL!
- Real Madrid scorer. Et par kombinationer og så kan Kovacic drible forbi sin mand og sikkert score på Cillessen.

17'
- Pludselig er det Real Madrid som presser. Her må Piqué give hjørnespark. Det tages kort og heades væk.

19'
- Stor chance til Benzema og tæt på 2-2! Neymar mister bolden og pludselig er Benzema alene med Piqué. Som altid bakker Piqué og det giver frit rum for Benzema til at trykke af. Bolden sniger sig dog lige forbi målet.

21'
- Elendigt af Suárez. Messi giver ham bolden i dybden og han har alle dage til at gøre noget. I stedet venter han på at han bliver nedlagt i feltet og han mister let bolden. Straks omstiller Real Madrid sig og Modric skyder fra distancen, men over.

23'
- Neymar tager ansvar og dribler forbi tre mand før han nedlægges. Frispark på kanten af feltet.

23'
- Messi sparker i muren og får hjørnespark.

29'
- KÆMPE CHANCE! Piqué erobrer i feltet. Finder Rakitic, som spiller 1-2 med Messi og sender den videre i dybden til Suárez. Han finder Neymar alene med Varane. Brasilianeren snyder franskmanden og hugger til, men lige forbi målet. Voldsom kontrastød.

31'
- Igen en stor chance! Denne gang finder Iniesta plads og han dribler mod feltet og vipper bolden til siden til Messi. Han tager skuddet, men bolden går over målet.

31'
- Igen Messi! Endnu større chance! Pludselig er han inde i feltet og har plads til at skyde, men lige på Navas.

32'
- God chance til Real Madrid. Marcelo drøner bare igennem uden at nogen går til ham. Han finder Carvajal, som sender den fladt indover, men den går ud til målspark.

35' - MÅL!
- Så er der udlignet. Barcelona har hjørnespark. Real Madrid vinder den og slår til på kontrastødet. Asensio udplacerer sikkert Cillessen. Det ironiske er, at hjørnesparket kom efter en kæmpe fejl af Marcelo, som sparkede den udover baglinjen ved en fejl.

43'
- Katastrofedommer. Først tillader han at Carvajal smadrer Neymar ud af banen efter at bolden er trillet ud. Så bliver Messi tacklet af to mand på kanten af feltet - intet dømt.

45' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Roberto kommer ind.

50' - MÅL!!
- Piqué gør det! Utrolig indøvet af Barcelona. Umtiti står som bagerste mand ved et frisparksindlæg og sørger for, at sin direkte modstander ophæver offsiden. I mellem tiden løber Piqué ind i midten af feltet og dirigerer den i mål til 3-2.

55'
- Nej, nej, nej Neymar... Han spilles helt alene med Navas og skal bare placere bolden i kassen. Han vælger at drible forbi keeperen og skyder så bolden forbi mål. Kynismemangel.

56'
- Igen Neymar. Han har slet ikke kynismen med sig. Messi dribler sig igennem, finder Suárez, som finder Roberto. Han sender bolden ud til Neymar der er i en god skudposition, men brager kuglen over.

57'
- God chance til Real Madrid. Rakitic bliver snydt for et klart frispark lige foran dommeren. Marcelo tager bolden og stormer ned mod Piqué, som altid bakker. Så kan Marcelo trykke af, men Cillessen redder.

58'
- Og igen brænder Barcelona en kæmpe chance! Suárez alene med Navas, men skyder lige på og får kun hjørnespark.

59'
- OG IGEN! Umtiti samler bolden op i feltet og trykker af, men den bliver reddet på stregen.

59'
- KÆMPE REDNING AF CILLESSEN! Real Madrid omstiller sig og Isco kommer forbi Vidal og trykker af, men Cillessen får bremset kuglen med én hånd.

62'
- Rakitic i tumult med dommeren, som har mistet forståelsen for fodboldspillet. Dommeren vader ind i Rakitic, som kvitterer med et skub. Dommeren tager Rakitic til side og kroaten forklarer tydeligt, at dommeren vadede ind i ham. Intet kort - og videre.

63' - ind-/udskiftning
- Vidal, Suárez, Messi og Umtiti ud. Semedo, Paco, Denis og Vermaelen på banen.

64'
- Aaah Paco! Han er lige kommet ind for Suárez og misser sin førsteberøring da han er alene med Navas.

66'
- Puha. Stor chance til Bale. Han stormer forbi Semedo, men får taget et for langt træk. Cillessen opfatter det dog ikke og bliver inde i målet. Keeperen redder dog efterfølgende og giver hjørnespark.

73' - ind-/udskiftning
- Piqué, Rakitic, Busquets, Neymar og Alba går ud. Ind kommer Mascherano, Alena, Samper, Arda og Digne.

74'
- Digne er allerede i græsset. Han prikker bolden og helt umotiveret bliver han sparket på knæet af Ceballos. Intet frispark - kun en skade.

80'
- Igen en håbløs dom af dommeren. Paco prikker bolden fra sin modstander. Dommeren dømmer frispark.

81'
- Igen godt af Cillessen! Isco trækker ind i banen forbi Semedo og trykker af mod det lange hjørne, men Cillessen får lige lappen på.

84'
- Tæt på 3-3! Ceballos klapper til bolden fra distancen, men den sniger sig lige forbi målet.

88'
- Barcelona spiller bolden godt rundt og får tiden til at arbejde for dem. Real Madrid lukrerer udelukkende på kontra.

- Efter bare to tillægsminutter fløjter dommeren af og Barcelona kan dermed sikre sig den tredje sejr ud af lige så mange kampe på deres USA-tur, hvor Juventus, Manchester United og Real Madrid var modstanderne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder