Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga-formand: Skatten i Frankrig er 75%

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 2. august 2017


La Liga-formand: Skatten i Frankrig er 75%

La Liga-formanden Javier Tebas deltog i et interview med avisen AS, og her gjorde han det hurtigt klart, at PSG ikke har musklerne til at købe Neymar. Beløbet er så højt, at det vil være umuligt for den franske klub, der ligeledes bor i et land, hvor skatten på det område lyder på 75%.Hvornår indleverer La Liga en klage?
- Hvis UEFA ikke reagerer, så vil vi straks indgive en klage. Vi har ikke gjort det endnu fordi vi troede, at UEFA selv ville sikre, at reglerne blev overholdt.

- Andrea Traverso (ansvarlig hos FFP) ved, at det ikke er et problem, at tjekke hvor pengene kommer fra. Problemet er, om PSG har hentet penge fra et andet sted. Hvis sponsorerne kommer fra Qatar og de har svært ved at forklare pengeindsprøjtningen, så har vi en klar sag om brud på reglerne.

Vil La Liga acceptere pengene, hvis PSG betaler 222 millioner euro for Neymar?
- Nej, vi vil ikke acceptere den slags penge fra en klub som PSG.

Vil det være et stort tab for La Liga at miste Neymar?
- Han er en fantastisk spiller, men med al respekt for ham, så er La Liga større og jeg ville blive mere bekymret hvis vi talte om Messi eller Ronaldo.Hvad betyder det for La Liga, at PSG, som kommer fra en svagere liga, henter en så stor stjerne?
- Problemet er ikke, at La Liga er en stor liga, som det er. Problemet er, at Neymar bliver hentet af et 'finansielt-doped' hold, som konkurrerer med en fordel. De bliver støttet af en stat og det skal stoppes.

Hvor kommer de 222 millioner euro fra?
- Forestil dig, at det kun var omfanget af det hele... og hvor kommer pengene til at betale lønnen fra? Endda i en klub fra Frankrig, hvor skatten er 75%?

Eksperter fortæller, at PSG's samarbejde med Qatar, som indbringer dem 200 millioner euro årligt, kun er halvdelen af det korrekte beløb, som er 100 millioner euro. Er det 'finansiel doping'?
- Helt klart. Uden nogen som helst tvivl; det er finansiel doping.


Ugens mest læste

Seneste nyheder