Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pacos frisparksmål reddede Barcelona: 1-1

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. august 2017


Pacos frisparksmål reddede Barcelona: 1-1

Barcelona skulle fredag aften spille en træningskamp mod Gimnastic - bedre kendt som Nastic - og det blev en meget blandet affære. Valverde havde givet fri til Messi, Suárez, Piqué, Busquets, Rakitic, Iniesta, Umtiti og Vidal og dermed fik de altså ikke lov til at komme i aktion.Barcelonas startopstilling
Cillessen, Semedo, Mascherano, Vermaelen, Digne, Roberto, Samper, Alena, Arda, Paco og Denis

På bænken
Ter Stegen, Deulofeu, Alba, Gomes, Marlon, Douglas og Munir

Mål
- 1-0 11' - Barreiro
- 1-1 79' - Paco


Nastic satte sig hurtigt på bolden i de indledende minutter og udnyttede Barcelonas noget alternative opstilling. Midtbanen fik ikke sat sig på kampen som man kender det og efter bare 11 minutter kom hjemmeholdet fortjent i front, da Manu Barreiro kom på måltavlen.

To minutter efter måtte Thomas Vermaelen udgå med en skade og han blev erstattet af Marlon. Det varede ikke længe før Barcelona var tæt på at bringe balance i regnskabet, men Paco Alcácer udnyttede ikke Sergi Robertos gode aflevering. Angriberen var heller ikke skarp på USA-turen.

Fra anden halvlegs start sendte Valverde både Ter Stegen og Munir på banen for Cillessen og Arda Turan. Det var dog Denis Suárez og Lucas Digne som var tæt på at skabe det udlignende mål, men det udeblev før Valverde igen tog brug af sine frie indskiftninger. Nelson Semedo, Lucas Digne, Carles Alena og Sergi Samper forlod banen og gav plads til Douglas, Jordi Alba, André Gomes og Gerard Deulofeu, som op til kampen fik det grønne lys efter sin skade, som holdt ham ude af turen til USA.Netop Deulofeu var næste mand til at få en god chance, da han blev sat op af André Gomes, men også her manglede skarpheden. Barcelona satte sig bedre på kampen i jagten på det udlignende mål, men Nastic stod ganske fint i de bagerste rækker.

Med små 10 minutter igen kunne Nastic dog ikke holde igen. Paco Alcácer udlignede til 1-1 direkte på frispark og dermed fik han boostet sin selvtillid og Barcelona fik udnyttet det tunge pres, de havde udsat Nastic for.

Hverken Barcelona eller Nastic fandt netmaskerne i de sidste minutter af opgøret og dermed sluttede det 1-1 i en kamp, som udelukkende handlede om at få endnu flere minutter i benene hos Valverdes spillere. På mandag gælder det Gamper-kampen mod Chapecoense på Camp Nou, hvor hele truppen bliver præsenteret foran tilhængerne.


Ugens mest læste

Seneste nyheder