Barcelona slog sikkert Chape: 5-0

Nyheder - 7. august 2017

Der var ingen slinger i valsen hos Barcelona mandag aften. Chapecoense havde ikke en jordisk chance for at få noget som helst med fra Camp Nou, og selvom der var tale om en festpræget kamp til ære for brasilianerne, så spillede Barcelona en seriøst kamp som forberedelse til de kommende to Clásicos.

Ter Stegen, Vidal, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Deulofeu

Cillessen, Semedo, Denis, Arda, Mascherano, Alcácer, Digne, S. Roberto, Samper, Douglas, Munir, Marlon og Aleñá

- 1-0 6' - Deulofeu
- 2-0 11' - Busquets
- 3-0 28' - Messi
- 4-0 55' - Suárez
- 5-0 74' - Denis

6' - MÅL!!
- Suárez sender Rakitic ind i feltet. Kroaten sender bolden gennem benene på sin modstander og finder Deulofeu helt alene med et frit mål hvorefter han prikker bolden i mål. 1-0.

11' - MÅL!!
- Så står den 2-0! Deulofeu indleder et kontraangreb. Han tager farten ud men finder Busquets på kanten af feltet. Han tager bolden til sig og krøller den op i krydset til 2-0.

16'
- Første chance til Chape. Piqué mistimer sit indgreb og Vidal er for svag i sin duel. Paulista stormer afsted og trykker af, men forbi Ter Stegens mål.

19'
- Fin mulighed til Chape igen. Et frispark serves indover og Otavio kommer højt op. Men han header forbi målet.

25'
- Barcelona snydt for et klart mål. Messi snød offsidefælden og modtog bolden i feltet helt alene med keeperen og Piqué. Han spillede på tværs til Piqué, der bare skulle prikke kuglen i mål, men linjedommeren vinkede fejlagtigt for offside.

27'
- Forrygende redning af Chapes keeper! Deulofeu finder Messi tæt under mål med en fantastisk aflevering. Messi trykker hårdt, faldt af lige med det samme, men keeperen redder flot.

28' - MÅL!!
- Så gik den ikke længere. Først en fejlagtig offside, så en stor redning af keeperen - tredje gang banker Messi kuglen op i nettaget på en aflevering fra Deulofeu. 3-0 til Barcelona.

34'
- Fantastisk af Deulofeu igen! Hans blik for Messi er voldsomt! Denne gang finder han argentineren med en god aflevering. Messi lægger den af med hælen og Suárez stormer frem og forsøger med en yderside aflevering, men keeperen redder flot.

35'
- Suárez med endnu en afbrænder. Messi sender bolden ind i dybden og han er alene med keeperen, men han vipper den op på brasilianeren og fumler den selv udover baglinjen.

36'
- Camp Nou rejser sig og klapper Alan ud af banen. Efter at have overlevet et flystyrt i november, var han tilbage på banen for første gang i dag.

38'
- Tæt på 4-0! Messi sender Alba i dybden og får den igen, men hans efterfølgende forsøg blokeres.

55' - MÅL!!
- Så er der mål igen! Suárez tager bolden ned og spiller den til Messi. Han løber straks i dybden og Messi finder ham med en god aflevering. Til trods for en spids vinkel, så knalder han den i mål til 4-0.

74' - MÅL!!
- Flot sparket ind af indskiftede Denis Suárez, som løber i dybden og modtager bolden fra Messi. Midtbanespilleren klapper til den første gang og scorer sikkert til 5-0.

- Barcelona dominerede som ventet fra start til slut og var aldrig i problemer. Skarpheden mangler tydeligvis hos blandt andet Luis Suárez, men ikke desto mindre var der fine kombinationer at spore og selvom modstanderen hed Chapecoense, så var presspillet også vigtigt på en aften som denne. Nu gælder det om at gøre sig klar til Supercup-kampene mod Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder