Supercup-trofæet var langt væk. Spillerne var ikke motiveret. Chancerne var få. Spillet var elendigt. Der var intet at komme for for Barcelona, da de natten til torsdag mødte Real Madrid på Bernabeu.

Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Roberto, Gomes, Messi og Suárez

Cillessen, Semedo, Denis, Paco, Deulofeu, Digne og Vidal

- 1-0 4' - Asensio
- 2-0 40' - Benzema

4' - MÅL!
- Absolut en skandalestart for Barcelona. Asensio får bolden på Barcelonas banehalvdel og bliver på ingen måde presset. Han viste for tre dage siden, at han kan sparke en bold i krogen - men alligevel blev han ikke presset, og så kunne han banke bolden i kassen til 1-0 og samlet 4-1.

16'
- God mulighed til Messi, som kommer alene med Navas i en spids position, men han ruller bolden for kort og Navas samler op.

18'
- Ny stor chance! Messi kommer alene igennem men vælger uforståeligt at spille på tværs til en presset Suárez, som ikke får rørt bolden. Her skulle han bare have skudt på mål.

22'
- Elendigt af Piqué. Han rækker hånden op og vifter til dommeren for en offside, der ikke var - i stedet for at følge sin mand. Heldigvis kom Umtiti ham til undsætning.

25'
- KÆMPE chance til Real Madrid! Benzema er alene med Piqué og får bolden under kontrol, men franskmanden er for langsom til at afvikle og det ender med hjørnespark til Real Madrid.

30'
- Atter en chance til Madrid. Vazquez løber mod mål, finder Kroos som skyder - men forbi. Barcelona skaber ingenting.

31'
- Og endnu en. Vazquez vipper kuglen ind mod Benzema, men Piqué når lige at prikke den til hjørnespark.

33'
- Puha - dommeren frarøver Barcelona en stor mulighed. Kroos lader sig falde lige foran Rakitic og får frispark. Busquets samlede ellers bolden op og havde Messi helt alene ned mod målet.

34'
- STOLPE! Barcelonas forsvar er hullet som en si! Mascherano mister bolden og Vazquez får den i skudposition fra kanten af feltet, men han rammer stolpen.

39' - MÅL!
- Ydmygelse! Barcelona kan ikke sætte to afleveringer sammen - Real Madrid spiller bolden rundt uden at blive presset. Marcelo kommer forbi Roberto, spiller den fladt indover til Benzema, som prikker den op og flugter den i mål til 2-0. Fuldt fortjent - og dødelendigt af Barcelona, som lider under Valverdes meget dårlige plan.

40'
- Tæt på 3-0! Èn aflevering ødelægger hele Barcelona og så har Vazquez plads til et skud, som Ter Stegen dog redder.

48'
- Suárez er én mod én med Varane, men er for langsom til at beslutte sig og mister bolden. Han virker meget, meget tung og sit spil.

50' - ind-/udskiftning
- Piqué går ud. Semedo kommer ind. Mascherano rykker i det centrale forsvar og Semedo som højreback.

53'
- Puha. Heldet er godt nok heller ikke med Barcelona. Real Madrid fejler i defensiven og Messi kommer igennem, men overliggeren redder.

55'
- Kæmpe redning af Ter Stegen. Roberto slår en fejlaflevering og to sekunder senere er Benzema alene igennem. Han sparker hårdt, men Ter Stegens refleks redder.

57'
- Bolden lander tilfældigt for fødderne af Suárez i feltet, men hans forsøg bliver blokeret.

58'
- Sergio Ramos nedlægger umotiveret Roberto bagfra på kanten af feltet. Men dommeren afværger og fløjter ikke frispark.

59'
- Semedo kommer heldigt forbi Marcelo og slår bolden ind i hovedet på Suárez, men ingen problem for keeper Navas.

66'
- KÆMPE CHANCE TIL SUÀREZ! Messi svinger et frispark ind i feltet og Navas går helt forkert af den. Bagved står Suárez, men han header forbi.

71'
- Nej, nej, nej. Suárez kører fuldstændig rundt med Carvajal og finder Roberto alene i dybden. Han forsøger at prikke den i mål i stedet for at klappe til bolden. Ingen problemer for Navas.

71'
- Messi tager chancen fra kanten af feltet. Navas halvklarer og returen header Suárez på stolpen fra tæt hold.

72 - ind-/udskiftning'
- Gomes, der ikke har bidraget med noget, går ud. Ind kommer Deulofeu.

73'
- Dårligt af Rakitic. Mascherano tager ansvar i en tackling bagfra. Rakitic får den og lunter frem. Han har ingen idé om hvad han skal, så han sparker dårligt på mål og den blokkes ud til hjørnespark.

- Barcelona var på intet tidspunkt i kampen i nærheden af at komme tæt på trofæet og dermed vandt Real Madrid fuldt fortjent med sammenlagt 5-1. Der er meget arbejde for Valverde, som slet ikke havde nogen seriøst plan i de to kampe mod madrilenerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder