Barca indledte La Liga med en sejr: 2-0

Nyheder - 20. august 2017

Barcelona skulle ryste de to håbløse kampe mod Real Madrid af sig søndag aften, da de hjemme på Camp Nou tog imod Real Betis. Spillet var langt, langt fra prangende, men et par mål kom der og forsvaret stod ganske udmærket i forhold til hvad andaluserne havde at byde på. Tosca sørgede for et selvmål og Roberto scorede kort efter til 2-0.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, S. Roberto, Messi, Paco og Deulofeu

På bænken
Cillessen, Piqué, Denis Suárez, Arda, Digne, Gomes og Vidal

- 1-0 36' - Tosca (Selvmål)
- 2-0 39' - S. Roberto

3'
- God chance til Barcelona. Roberto glider fri fra sin modstander og finder Deulofeu inde i feltet, men hans lumske forsøg sniger sig forbi.

14'
- Messi tilkæmper sig et frispark på kanten af feltet og tager sig selv af det, men bolden går lige henover overliggeren.

17'
- God skudmulighed til Deulofeu tæt under mål, men hans forsøg blokeres og chancen løber ud i sandet.

25'
- Tæt på fra Messi! En masse småspil ender med et følt forsøg fra Messi, men bolden går lige forbi målet. Sekvensen var ligeledes et tegn på, at midtbanen absolut ingenting skaber. Rakitic havde muligheden flere gange, men valgte at spille tilbage. Roberto råber efter bolden, men den kommer ikke. Busquets blev nødt til at gå helt op til kanten af feltet og nærmest placere bolden for fødderne af Messi.

28'
- Første chance til Betis. Leon bliver sendt i dybden og ind i feltet. Han kommer kun halvt forbi Umtiti før Mascherano kommer sin kollega til undsætning og blokerer skuddet.

34'
- Det er tydeligt, at Betis slet ikke frygter Barcelona, som egentlig kun har Messi på banen, der kan skabe noget selv. Busquets tilkæmper sig her et frispark, som Messi gør sig klar til at tage.

35'
- STOLPE! Det er langt ude fra, men Messi knalder bolden mod mål og må se stolpen redde for de andalusiske gæster.

36' - MÅL!!
- Messi driver bolden frem og finder Deulofeu, som straks sender den fladt indover til Messi, men Tosca rammer bolden og den går i mål til 1-0. Selvmål.

38'
- KÆMPE CHANCE TIL REAL BETIS! Leon er alene med Ter Stegen med Mascherano i ryggen. Argentineren satser sit liv for at redde bolden og med en tackling bagfra inde i feltet vinderen han bolden og redder situationen. Perfekt glidende tackling!

39' - MÅL!!
- Straks går det den anden vej og Deulofeu finder en helt nøgen Sergi Roberto midt inde i feltet og uden problemer sender han bolden over stregen til 2-0.

60'
- Barcelona erobrer højt på banen og Busquets finder Messi. Han stormer frem og forsøger en drejet afslutning, men for anden gang i kampen tager den stolpen.

69'
- Kæmpe fejl af Roberto. Barcelona spiller sig ud af et tungt Betis-pres og lige når de kommer ud, spiller Roberto den umotiveret tilbage i egen bane til Nahuel, som er alene med Umtiti. Han tager skuddet fra distancen, men er slet ikke i nærheden af Ter Stegen.

71'
- Tæt på 3-0! Messi tager forsøget direkte på frisparket og får snydt keeper Adan, men bolden sniger sig lige over.

71' - ind-/udskiftning
- Deulofeu går ud. Vidal kommer ind.

75'
- Kæmpe chance til Vidal! Messi vender på sin modstander og spurter afsted før han sender den i dybden til Vidal. Han mangler dog lidt fart til at nå den og keeperen når lige at slå bolden ud af kurs.

82'
- Tæt på igen fra Messi! Han sparker igen på mål og for tredje gang i kampen rammer han træværket.

82' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez ind. Paco Alcacer ud.

87' - ind-/udskiftning