Messi sørgede for sejren mod Alaves: 0-2

Nyheder - 26. august 2017

Barcelona dominerede klart bolden, men skarpheden var bestemt ikke god. Samtlige spillere opsøgte Messi i håbet på at han kunne udrette noget og det kunne han da også i anden halvleg, hvor han vippede kampen over til catalanerne side.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Vidal, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, S. Roberto, Messi og Deulofeu

På bænken
Cillessen, Semedo, Denis Suárez, Mascherano, Paulinho, Paco og Digne

- 0-1 55' - Messi
- 0-2 66' - Messi

5'
- Find skudmulighed til Deulofeu. Han drejer rundt om sin modstander og ser åbningen, men bolden sidder lige på keeperen.

8'
- Der er fint med bevægelse på mandskabet, men primært hos boldholderen. Her er det Messi som tager chancen ude fra, men keeperen kommer sikkert ned og redder.

12'
- Alavés har læst på lektien. Er man en mod en med Piqué, så er der store chancer for at bryde igennem. Det sker i denne situation, men Ruben Sobrino fløjtes for offside.

16'
- Iniesta tager et flot, flydende løb med bolden og finder Messi. Han mister den dog, men bolden triller ud til Iniesta, som med venstrebenet forsøger at skrue den over i det lange hjørne, men keeperen griber sikkert ind.

22'
- Igen en fin mulighed. Deulofeu finder Messi inde i feltet, men keeper Pacheco tager sikkert fat igen.

31'
- KÆMPE redning af Ter Stegen! Sobrino stormer forbi Piqué og er alene med den tyske keeper, som redder flot.

32'
- Forvirring på banen. Sobrino ser ud til at slå Umtiti, som kvitterer ved at tackle ham. Umtiti får gult og Alaves får frispark, som muren dog tager sig af.

35'
- Alba sætter fart og finder Deulofeu, som lige får prikket bolden forbi sin modstander før han trykker af, men den blokeres til hjørnespark.

38' - STRAFFESPARK!
- Ely nedlægger Piqué i feltet og dommeren peger straks på pletten.

39' - BRÆNDT STRAFFE!!
- Messi sætter bolden yderligt, men Pacheco har læst den og går all in på at komme helt ud. Han redder flot.

45'
- Håbløst af Piqué. Han kan tydeligvis ikke nå et indlæg og forsøge så at bruge hånden. Det får han et gult kort for og dermed er Sergi Roberto, Umtiti og Piqué på gule kort.

46'
- Kæmpe chance til Alavés bare 40 sekunder inde i anden halvleg! Et fladt indlæg er få centimeter fra at lande foran en helt fri Garcia, men bolden har for meget fart på og det redder Barcelona.

52'
- Messi forsøger sig direkte på frispark, men Pacheco redder uden at blive beskidt.

55' - MÅL!!
- Lidt held skal der åbenbart til! Iniesta finder Jordi Alba i venstre side. Som set så ofte før, finder han Messi inde i feltet. Argentineren får lige foden på bolden og trykker af. Den rettes af og snyder Pacheco i målet.

57' - ind-/udskiftning
- Vidal går ud. Paco kommer ind. Vidal spillede en god kamp med Sergi Roberto, men Valverde havde tydeligvis ikke fortalt dem, hvad de skulle. Der var absolut intet slutprodukt på deres ellers fine spil. Det endte altid med en aflevering tilbage i banen.

63'
- TÆT PÅ! Deulofeu sender bolden om i bagrummet, hvor Jordi Alba dukker op og kanonerer den mod krydset, men der er for meget højde på og den stiger over målet på vej ud af banen.

66' - MÅL!!
- Paco har frit løb mod Alavés-målet og med Messi inde foran. Hans aflevering bliver dog for sløv og Alexis redder. Bolden hopper op til Wakaso, som header ned til Alexis. Men Alexis laver en kæmpe fejl og spiller bolden lige ind i hovedet på Paco hvorefter kuglen hopper ind i feltet. Her er Messi iskold og han klapper den i mål til 2-0.

71' - ind-/udskiftning
- Deulofeu går ud. Denis Suárez kommer ind.

74'
- Tæt på hattrick fra Messi! Han sender en lumsk afslutning afsted, men for fjerde gang i to kampe rammer han træværket - denne gang overliggeren.

75'
- Tæt på igen! Denne gang er Paco involveret med en flot hælaflevering i højt tempo, men Messi bliver lige tacklet inden han skal sparke.

85'
- Forfærdeligt af Denis Suárez. Han er alt for ukoncentreret og useriøs. Messi sender ham afsted i dybden og han har fri mulighed til at skyde på mål. I stedet tager han tempoet ud af chancen og forsøger at finde Paco, men afleveringen er for dårlig. Mere modenhed, så havde han klappet den i mål.

88' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Paulinho kommer ind til sin debut.

Slut
- Kampen slutter 0-2 til Barcelona. Nu er der landsholdspause før det gælder lokalbraget mod Espanyol på Camp Nou den 9. september. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder