Annonce


Annonce

Annonce

Denis Suárez og Arda Turan rygtes væk

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 30. august 2017




FC Barcelona købte tidligere på måneden brasilianske Paulinho fra kinesiske Guangzhou Evergrande, hvilket har givet FC Barcelona træneren, Ernesto Valverde, endnu en solid valgmulighed til midtbanen, når han skal sætte holdkortet. Barca har lige nu hele 9 midtbanespillere i truppen, hvilket betyder, at ikke alle kommer til at få kontinuerlig spilletid på holdet. Hvis det samtidig også lykkes Barca st få hente Coutinho til klubben, så ser det sort ud for dem, der står bagerst i køen om at få spilletid.

Derfor er flere af Barcas midtbanespillere blevet rygtet til andre klubber denne sommer. Portugisiske Andre Gomes blev forleden rygtet til italienske Juventus. Igår skrev den spanske avis, Mundo Deportivo, at både Arda Turan og Denis Suárez også kan være tabt for Barca denne sommer, da de ikke står til at få meget spilletid af Ernesto Valverde og der samtidig er interesse i dem fra andre klubber.

Den franske storklub, Monaco, skulle ifølge Mundo Deportivo være interesseret i at hente Arda Turan til klubben i en lynhandel, inden transfervinduet smækker i om to døgn. Barca hentede Arda Turan hos rivalerne fra Atletico Madrid tilbage i 2015. Det er kun blevet til 36 officielle kampe for Turan i Barca-trøjen, hvor det ofte har været som indskifter, at Turan er kommet på banen. Tidligere på måneden blev Turan også sat i forbindelse med et comeback til hans tidligere klub, tyrkiske Galatasaray, der drømmer om at hente den 30-årige tyrker tilbage til hjemlandet. Lige nu ligner Monaco dog Turans næste arbejdsgiver, hvis skiftet kan nå at falde på plads.

Mundo Deportivo skrev også igår, at italienske Napoli er ude efter Denis Suárez, der ligesom Turan heller ikke står til at få meget spilletid den kommende sæson. Denis Suarez kom til Barca sidste sommer fra Villarreal, hvor det i hans tid hos Barca er blevet til 28 kampe. Napolis træner, Maurizio Sarri, skulle være meget interesseret i at få 23-årige Denis Suárez til klubben for at forstærke midtbanen hos det italienske tophold. Spørgsmålet er så, om der er nok tid til at få en aftale på plads mellem de to klubber, da transfervinduet som sagt lukker om to dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Denis Suárez og Arda Turan rygtes væk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder