Annonce


Annonce

Annonce

Wenger sætter spørgsmålstegn ved Dembele-køb

Nyheder - 7. september 2017




Ousmane Dembele fik efter lange forhandlinger mellem Barcelona og Dortmund sit drømmeskifte opfyldt, da catalanerne fik en aftale i stand med tyskerne om et køb af det franske stortalent. Men spørger man Arsenal-træner Arsene Wenger, så er prisen meget underligt.



Wenger hæfter sig ved prisforskellen fra da Dortmund købte Dembele for ét år siden kontra prisen Barcelona betaler til Dortmund. Det er umuligt, at en spiler stiger så voldsomt i pris, mener Wenger.

- Beløbene i dette transfervindue er fuldstændig det omvendte af virkeligheden.

- Jeg kan give dig et eksempel: Dembele, som sidste år blev købt for 15 millioner euro og købt for 150 millioner euro i år - uanset hvor meget du arbejder som træner (med spilleren) og uanset hvor meget du træner på banen, så kan en spiller ikke gå fra 15 til 150 millioner euro (på ét år), fortæller Wenger ifølge beIN Sports.

Han mener ikke længere der er tale om investeringer eller hvad du kan få for dine penge, men om man har råd eller ej. Præcis som man så det ved Barcelonas Coutinho-forhandlinger: 200 millioner euro mente ledelsen ikke man havde råd til medmindre man ville risikere klubbens økonomi. Muligheden for at Coutinho ville bryde igennem og en dag blive stemplet som værende de 200 millioner euro værd var aldrig en reel ting. Det handlede udelukkende om hvorvidt man kunne smide 200 millioner euro eller ej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wenger sætter spørgsmålstegn ved Dembele-køb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder