Barcelona satte Juventus på plads: 3-0

Nyheder - 12. september 2017

Storkampen mellem Barcelona og Juventus tirsdag aften var med Ousmane Dembele på banen fra start. Det var dog ikke den nye Barca-mand, som snuppede overskriften; Det var Lionel Messi, som atter engang underholdt publikum på Camp Nou.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Dembele

Cillessen, Sergi Roberto, Paulinho, Mascherano, Deulofeu, Denis Suárez og Gomes

- 1-0 45' - Messi
- 2-0 56' - Rakitic
- 3-0 69' - Messi

5'
- God mulighed til Juventus efter et ellers flot løb af Dembele. De Sciglio modtager bolden på kanten af feltet og trykker af, men Ter Stegen får lige lappen på. Italienerne bliver snydt for hjørnespark, dommeren på utrolig vis ikke ser Ter Stegens hånd på bolden.

7'
- Forrygende rate af Semedo! Snyder to mand og stormer bare afsted op i banen. Han bliver skubbet ud af balance og får et frispark i en god position.

9'
- Busquets skubbes omkuld i straffespark, men dommeren dømmer intet og så slår Juve kontra og Dybala kommer alene igennem. Men han er utrolig langsom og Semedo løber ham op og presser ham til en dårlig afslutning.

12'
- Juventus igen oppe at true. Pjanic erobrer på midten af banen og trykker af fra kanten af feltet. Ter Stegen redder i to omgange.

18'
- Magikeren Andrés Iniesta! Han tryller sig igennem tre mand og lige inden han skal sparke på mål, nedlægges han af Matuidi på kanten af feltet.

20'
- Useriøst af dommeren. Han bruger to hele minutter på at ligge bolden og få muren til at stå korrekt. Alt for dårligt dommerarbejde og pifteriet begynder da også på Camp Nou.

20'
- Messi forsøger at sparke frisparket under muren, men den blokeres og triller lige ud til Suárez som knaldhårdt tager chancen, men Buffon redder flot.

24'
- Stor chance til Juventus. Costa vipper kuglen over forsvaret og finder Bentancur, men Alba kommer ind med en tackling og blokerer skudet.

38'
- TÆT PÅ!!! Dembele opfatter lynhurtigt en aflevering af Juventus og bryder den og er pludselig helt alene med Buffon, men i sit skudøjeblik jævnes han fuldstændig med jorden af Alex Sandro. Klokkeklart gult kort, men dommeren dømmer hjørne på redningen af Buffon.

43'
- Juventus er igen tæt på. I to omgange har de fri skudmulighed, men begge gange bliver de blokeret.

45' - MÅL!!
- SÅ KOM MÅLET! Og hvilket et! Ter Stegen finder Piqué, som sender den højt i banen til Dembele. Han tager den ned og finder en fri Messi. Messi stormer frem og spiller 1-2 med Suárez før argentineren klapper den hårdt og faldt ned i det ene målhjørne.

48'
- Dommeren snyder Iniesta for et klart frispark. I mellem tiden sætter Juve gang i et kontrastød og det ender med en rigtig stor skudmulighed til Dybala, men han brager kuglen over.

52'
- STOLPE! Forrygende spil. Iniesta lader en bold passere videre til Busquets og det skaber ekstremt meget plads. Bolden ender siden hos Messi som klapper til bolden, men han rammer stolpen og derefter Buffon i ryggen før den hopper ud af banen. Utrolig tæt på!

54'
- Dommeren er ekstrem useriøs

56' - MÅL!!
- Så står den 2-0 til Barcelona! Suárez finder Messi med en god aflevering. Argentineren driver bolden ind i feltet og sender bolden fladt indover, hvor Benatia på stregen får skubbet den væk. Men den går lige ud til Rakitic, som med venstrehugget placerer den i kassen til 2-0.

60'
- Messi finder Dembele i dybden, men han bremsen af Barzagli. Gult til Juve-manden og frispark til Barcelona på et farligt sted.

61'
- TÆT PÅ! Messi placerer den rigtig flot, men Buffon er helt ude og skubbe til hjørnespark.

69' - MÅL!!
- Så er han der! Barcelona erobrer, Iniesta sætter fart og starter et kontrastød. Han finder Messi med en god aflevering. Han runder hurtigt Alex Sandro og dribler sig på tværs før han knalder bolden i mål. Buffon så den slet ikke komme og var på vej over i den anden side. Vidunderligt mål!

70' - ind-/udskiftning
- Dembele går ud. Roberto kommer ind.

77' - ind-/udskiftning
- Rakitic klappes fra banen. Paulinho kommer ind.

81'
- Dommeren vælger uforstående ikke at dømme frispark til Messi, og så klapper Dybala til bolden. Rigtig god præcision, men Ter Stegen er helt nede og skubbe til hjørnespark.

81'
- TÆT PÅ! Ter Stegen sejler fuldstændig og Benatia header mod mål. Piqué står dog inde på stregen og redder.

82'
- Og igen! Juventus presser hårdt på for et mål. Igen sløser de og Bernardeschi er helt fri til en skudmulighed, men han skyder lige på Ter Stegen.

84' - ind-/udskiftning
- Iniesta klappes ud. André Gomes kommer ind.

- Barcelona ordner Juventus efter en ganske underholdende anden halvleg, hvor Messi i den grad satte dagsorden. Dermed kommer Barcelona fra land med tre point - præcis som Sporting, der ordnede Olympiakos i den anden gruppekamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder