Annonce


Annonce

Annonce

10 mio. euro adskilte Di Maria fra Barca-skifte

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 13. september 2017




Argentinske Angel Di Maria, der til daglig tørner ud for franske PSG, var i sommerens transfervindue utroligt tæt på et kontroversielt skifte til FC Barcelona. Argentineren, der har en fortid hos Barcas ærkerivaler fra Real Madrid, var indstillet på at skifte Paris ud med Barcelona, men sådan skulle det ikke gå. FC Barcelona og PSG kunne nemlig ikke blive om en pris for Di Maria. Barca bød, ifølge franskmændende, aldrig det, som de forlangte. Derfor gik handlen i vasken, og Di Maria bor stadig i Frankrig.

I går skrev den franske avis, L'Equipe, at kun 10 mio. euro adskilte Angel Di Maria fra et skifte til Barca, der bød 50 mio. euro. Franskmændene forlangte dog 60 mio. euro, hvilket Barca ikke ville give, og derfor brød forhandlingerne sammen.



FC Barcelonas nr. 10, Lionel Messi, var under forhandlingerne ude, at sige, at han gerne vil have Di Maria til Barca. Det blev dog aldrig til noget, og spørgsmålet er så, om vi nogensinde får Di Maria at se iført en FC Barcelona-trøje. Det vil fremtiden vise, men på nuværende tidspunkt har Barca umiddelbart ingen intentioner om at hente argentineren i det kommende transfervindue i januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


10 mio. euro adskilte Di Maria fra Barca-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder