Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Petit udpeger PSGs Rabiot som Iniesta-afløser

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 15. september 2017


Petit udpeger PSGs Rabiot som Iniesta-afløser

Den franske midtbane legende, Emmanuel Petit, der spillede 23 kampe for FC Barcelona i sæsonen 2000-2001, har givet sit bud på en potentiel afløser for Andres Iniesta, der har nået en alder af 33 år. FC Barcelonas anfører har ikke mange år tilbage af hans aktive karriere som spiller, derfor har Barca haft kikkerten indstillet i flere forskellige retninger for at lede efter den helt rigtige afløser for klubikonet, der i hans tid for klubben har spillet mere end imponerende 400 kampe for klubben.

Barca har dog fået et råd udefra af en tidligere spiller i klubben, nemlig Emmanuel Petit. Franskmanden har nemlig været ude at nævne PSGs 22-årige midtbanemand, Adrien Rabiot, som en glimrende afløser for Iniesta. Rabiot minder utroligt meget om Iniesta, ifølge Petit, der også mener, at Rabiot har evnerne til at blive en verdensklasse midtbanespiller inden for få sæsoner, hvis bare han får nok spilletid.- Rabiot tager altid initiativ i kampene. Han søger altid derhen, hvor bolden er. Når jeg ser ham spille for PSG, så er det som at sidde og se Iniesta spille for FC Barcelona, men det er der sikkert mange derude, som er uenige med mig i. Jeg synes bare, at deres spillestil minder utroligt meget om hinandens. De er gode til at slå de simple afleveringer. Rabiot er stadig ung, men han kan blive en verdensklasse spiller inden for få år, hvis han får meget spilletid og udvikler sig, siger Petit.

22-årige Rabiot har siden sin ankomst til PSG i 2012 spillet over hundrede kampe for klubben. Det er også blevet til tre kampe for det franske landshold for Rabiot, der i øjeblikket spille side om side med Pastore og Veratti på PSGs midtbane. Rygter om en Barca-interesse i Rabiot har før været i omløb, men Barca har aldrig meldt ud, at han er en, som man forsøger at hente til klubben.


Ugens mest læste

Seneste nyheder