Annonce


Annonce

Annonce

Mathieu med stikpille til Barcelonas præsident

Nyheder - 25. september 2017




Jeremy Mathieu befinder sig nu i Sporting Lissabon som han rykkede til i sommers efter at han blev enig med Barcelona om at få ophævet sin kontrakt. Han stikker godt og grundigt til den catalanske ledelse, som ikke behandlede ham godt.



- Det var ikke mine ankelproblemer der sendte mig til prøvetræning i Sporting. Det var et problem med Barcelona fordi de ikke fik bragt papirarbejdet i orden. Bekræftelsen af mit skifte kom først senere, men jeg indledte træningen da vi blev enige.

- Jeg ved ikke om jeg jubler, hvis jeg scorer mod Barcelona. Jeg har stor respekt for mine tidligere holdkammerater og klubbens fans. Hvis jeg jubler, så er det fordi, at præsidenten (Bartomeu) og sportsdirektøren (Fernandez). De behandlede mig ikke særlig godt.

- Medierne i Spanien var hårde ved mig, ikke pressen. Jeg er sur på dem fordi hver gang jeg spillede, så havde de noget dårligt at sige om mig. Men sådan er det nu engang. Fodbold er en holdsport og når du taber så er det ikke på grund af én person. Det er min mening.

- Jeg har set kampen mod Juventus igen (Sidste sæson, 3-0 til Juve i CL) og alle siger, at jeg var det store problem. Det er sandt, at jeg var én mod én på et tidspunkt uden at vinde bolden. Den rettede sig af på mig og så afleverede Juventus videre. Og derefter kunne man sige 'hvad laver Mascherano eller Piqué?' - men nej. Det var der ingen der gjorde.

- I Barcelona har de verdens bedste spillere. Jeg forsøgte at give alt jeg havde. Jeg spillede meget og jeg gav alt i mine tre år. De to første år var gode for mig, mens det tredje år var mere kompliceret.



- Jeg forlod ikke Barcelona med en dårlig smag i munden. Jeg vandt titler og det eneste, som er trist er, at folk siger, jeg ikke spillede meget. I min første sæson spillede jeg 58 procent af kampene og scorede nogle vigtige mål. I sæson nummer to spillede jeg lidt mindre - omkring 53-54 procent hvilket heller ikke er dårligt. I det sidste år var jeg ude med skader og træneren mistede tilliden til mig - sådan kan det gå.

- Jeg vil ikke sige, at jeg efterlod mange venner i Barcelona. Mere kollegaer. Det var fantastisk for mig at dele omklædningsrum med de spillere, der er i Barcelona. Jeg ønsker hellere kollegaer end venner - venner betyder noget meget vigtigt for mig.

- Jeg forventer ikke et opkald fra nogen specifik person i Barcelona. Jeg har talt med dem alle sammen, men uden for banen er jeg et familiemenneske og jeg vægter at være sammen med mine børn og kone.

- Barcelona har stadig nogle gode spillere selvom Neymar skiftede - og så har de spilleren, som kan gøre forskellen: Messi, fortæller Mathieu ifølge Marca og Mundo Deportivo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mathieu med stikpille til Barcelonas præsident

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder