Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Carles Aleña udtaget til U-21 landsholdet

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 1. oktober 2017




FC Barcelona skrev i sidste måned under på en ny konrakt med spanske Carles Aleña, der gælder til 2020. Hvis 19-årige Carles Aleña, der lige nu imponerer for FC Barcelonas B-hold, bliver hentet op i førsteholdstruppen, så gælder kontrakten automatisk til 2022. Kæmpetalentet har i denne sæson været en bærende figur på FC Barcelonas B-hold, hvor han blandt andet har scoret tre gange. Han er dog endnu ikke klar til at blive rykket op i førsteholdstruppen endnu, ifølge ham selv.

- Jeg er ikke klar til at spille med klubbens førstehold endnu. Jeg mangler at udvikle visse ting endnu mere, før jeg kan spille med på højeste niveau. Jeg vil gerne vise mig frem her på B-holdet, hvor jeg kan udvikle mit spil. At bevise, at man kan gøre sig gældene i 2. division, er en god måde, at bevise, at man også kan klare sig i den bedste række, lyder det fra Carles Aleña.

Midtbanespillerens nuværende form er dog heller ikke gået ubemærket hen, da han for første gang i hans karriere er blevet udtaget til hjemlandets U-21 landshold, der skal møde Slovakiet i den kommende landsholdspause. Carles Aleña har tidligere repræsenteret spaniens U-16, U-17 og U-19 landsholdet, men nu tager han et skridt op til U-21 landsholdet.

- Vi har holdt meget øje med ham. Vi kender ham efterhånden godt, så vi er sikre på, at han er klar til at tage det næste skridt i landshold regi og spille med os. Det er det rigtige tidspunkt, siger landstræneren for U-21 landsholdet, Albert Celades.

Forneden ses hele truppen, som er udtaget:

Målmænd:
Unai Simón (Athletic), Iván Villar (Celta), Antonio Sivera (Alavés).

Forsvarsspillere:
Unai Núñez (Athletic), Aarón Martín (Espanyol), Pol Lirola (Sassuolo), Jorge Meré (Köln), Toni Lato (Valencia), Jesús Vallejo (Real Madrid), Jorge Sáenz (Tenerife), Pablo Maffeo (Girona).

Midtbanespillere:
Íñigo Córdoba (Athletic), Carles Aleñá (Barcelona), Mikel Merino (Newcastle), Igor Zubeldia (Real Sociedad), Carlos Soler (Valencia), Dani Ceballos (Real Madrid), Rodrigo Hernández (Villarreal, Fabián Ruiz (Betis), Aleix Febas (Zaragoza), Pablo Fornals (Villarreal).

Angribere:
Marc Gual (Sevilla), Borja Mayoral (Real Madrid), Mikel Oyarzábal (Real Sociedad).
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Carles Aleña udtaget til U-21 landsholdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder