Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern München jagter Luis Enrique

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. oktober 2017


Bayern München jagter Luis Enrique

Luis Enrique stoppede som Barcelona-træner efter sidste sæson og går lige nu arbejdsløs. Han var ikke interesseret i at tage fat i et nyt trænerjob efter en succesfuld periode i Barcelona, men nu kan det være, at man snart ser ham på sidelinjen igen.Bayern München har for nyligt fyret den italienske træner Carlo Ancelotti, som fik flere spillere fra truppen imod sig. Op til fem spillere gik angiveligt bag Ancelottis ryg og op til Hoeness for at forklare, at de ikke længere havde tiltro til træneren. At man så tabte til PSG med 3-0 var den sidste dråbe for klubben, der kort efter fyrede træneren.

Ifølge Bild, så skal Bayern mødes med Luis Enrique i dag, onsdag, for at høre, om han er klar til at komme ud på træningsbanen igen hurtigst muligt. Spørgsmålet er om Enrique er klar til at overtage en trup et par uger inde i sæsonen. Hvis ikke han er det, så skulle den tidligere Dortmund-træner Thomas Tuchel også være et emne, som tyskerne har gjort sig i.

47-årige Luis Enrique stod i spidsen for Barcelona fra den 19. maj 2014 til den 29. maj 2017. Han spillede 181 kampe, vandt 138, spillede 22 uafgjort og tabte 21.


Ugens mest læste

Seneste nyheder