Skandalemål da Barcelona slog Málaga: 2-0

Nyheder - 21. oktober 2017

Barcelona tog lørdag imod Málaga hjemme på Camp Nou og den kamp blev indledt med en kæmpe dommerfejl, da Digne afleverede en bold til Deulofeu, som havde passeret baglinjen. Målet blev dog stående og Barcelona hentede siden alle tre point.

Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Deulofeu

Cillessen, Semedo, Piqué, Denis, Paulinho, Paco og Gomes

- 1-0 2' - Deulofeu
- 2-0 56' - Iniesta

2' - MÅL!!
- Skandale på Camp Nou bare to minutter inde i opgøret. Digne kommer til baglinjen og sender bolden ind til Deulofeu, der let scorer. Men da Digne sendte bolden ind til sin holdkammerat, var den et godt stykke ude over baglinjen - noget, som dommerne ikke så, selvom den tydeligt var over stregen.

13'
- God mulighed. Messi skaber splid hos Malaga med sit dræbende løb. Han finder Digne, som er stormet frem. Havde det været Alba, så havde Messi fået bolden tilbage igen - men Digne ser ikke argentineren og forsøger at finde Iniesta, som ikke får fat i bolden før den bliver clearet.

26'
- Super spil af Messi, som finder Suárez og løber i dybden. En Málaga-mand stopper dog bolden med hånden og Barcelona får frispark et farligt sted.

27'
- Skandale igen!! Dommeren har absolut ikke styr på noget som helst. Han tegner en streg i græsset og beder Malaga-spillerne om at stå bag den. De tripper frem og kommer foran den, men dommeren er iskold og løfter blot med skulderen, da Barcelona-spillerne henvender sig. Camp Nou koger - Messi sparker bolden i muren.

53'
- En sjælden mulighed i kampen. Messi får ikke meget hjælp, så han forsøger selv, men keeperen redder og returen sparkes ud til hjørnespark, som Barcelona ikke får noget ud af.

56' - MÅL!!
- Så kom der endnu et mål og selvfølgelig er Messi indblandet! Han sender bolden i fødderne på Iniesta, som med sin utrolige teknik får lagt bolden til rettet før han banker den op i hjørnet til 2-0. Den bliver lige rettet af undervejs - men i mål kom den.

60'
- Suárez kæmper sig stærkt forbi sin modstander, tager et træk og fyrer af - men i sidenettet. Han er bestemt ikke skarp for tiden.

72' - ind-/udskiftning
- Deulofeu går ud. Semedo kommer ind.

74'
- Suárez, Suárez... Sergi Roberto stormer forbi sin modstander med bolden og ind i felte. Han spiller den på tværs til Suárez, der er helt alene foran et nærmest halvt tomt mål, men han skyder forbi.

75'
- God mulighed til Malaga, da Hernandez kommer højt på et frisparksindlæg. Men den sniger sig forbi kassen.

75' - ind-/udskiftning
- Busquets går ud. Paulinho kommer ind.

83' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud. Paco kommer ind.

84'
- Sergi Roberto igen! En fantastisk kamp af ham. Denne gang tryller han sig forbi to mand og forsøger sig, men venstrebenet svigter.

89'
- Paulinho drejer rundt om sig selv inde i feltet og forsøger med et yderligt placeret skud, men keeperen får lige skubbet den til hjørnespark.

89'
- Juanpi med en god mulighed, men Ter Stegen griber sikkert ind igen.

89' - ANNULLERET MÅL!
- Messi får hovedet på og bolden går i mål, men korrekt bliver det annulleret for offside på Umtiti i øjeblikket inden Messi får fat i kuglen.