Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Semedo: En drøm at spille med Messi

Nyheder - 26. oktober 2017




Nelson Semedo er et af sæsonens helt store køb i La Liga. Portugiseren har i den grad bidt sig fast på Valverdes mandskab og cheftræneren bliver konstant kritiseret hver gang han udelader Semedo fra startopstillingen. Portugiseren jubler over skiftet og kalder det for en drøm at spille sammen med Messi.

- At spille på samme hold med Messi er en drøm. Jeg bliver nødt til at nive mig selv i armen for at se, om jeg drømmer, fortæller Semedo til Benfica TV.

Semedo ankom til Barcelona efter at klubbens forhandlinger med Arsenal om Hector Bellerin brød sammen. Semedo var nummer to på listen og det blev altså ham, som klubben hentede ind i sommers.

- At forlade Benfica betyder ikke, at jeg er stoppet med at følge klubben. Jeg elsker klubben og jeg vil altid følge dem, men at skifte til Barcelona er en drøm for mig, fortæller han videre.

Semedo er blot 23 år men har allerede vist, at han har hvad der skal til, for at slå igennem på Barcelonas mandskab. I denne sæson er det blevet til ni kampe i alt - og det har været ni fantastiske kampe fra portugiserens fødder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Semedo: En drøm at spille med Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder