Barca tog sejren i Baskerlandet: 0-2

Nyheder - 28. oktober 2017

Barcelona var lørdag aften på en svær opgave ude mod Athletic Bilbao på San Mamés og det blev en kamp med en del chancer, men hvor keeperne tog godt imod og angriberne ikke så skarpe. Messi scorede i første halvleg.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Paulinho, André Gomes, Messi og Suárez

Semedo, Denis Suárez, Deulofeu, Paco, Digne og Oriol Busquets

0-1 36' - Messi
0-2 90+2' - Paulinho

6'
- En clearing af Bilbaos forsvar lander for fødderne af Messi, som tæmmer kuglen og forsøger sig med en flugter, men keeperen tager godt imod.

17'
- Godt indlæg af Williams, som Aduriz stormer ind i og får headet godt, men Ter Stegen samler op.

18'
- Indøvet detalje af Bilbao, som skærmer Alba før Williams er helt fri på et fladt frisparksindlæg, men han rammer bolden fuldstændig skævt.

19'
- KÆMPE chance til Aduriz. Jordi Alba hænger og ophæver offsiden således Aduriz er alene igennem med Ter Stegen. Men den tyske keeper redder på fantastisk vis!

21'
- TÆT PÅ AF MESSI! Paulinho finder Suárez i et småt rum. Angriberen finder Messi, som driver bolden ind mellem to modstandere og ind i det lille felt. Her afdribler han keeperen og kommer ud i en spids vinkel og hans endelig forsøg rammer stolpen.

36' - MÅL!!
- Fantastisk mål! Messi skaber det i første omgang og finder Paulinho, som stopper bolden for Messi. Argentineren finder Jordi Alba, der er stormet frem på sin kant og med ét hug sender han den ind i feltet til Messi, som køligt sparker den i mål til 0-1.

40'
- TÆT PÅ I TO OMGANGE! Messi afrdribler sine modstandere og finder en nøgen Paulinho inde i feltet. Brasilianeren hugger til bolden første gang, men må se bolden slå af på træværket. Det var 13. gang i sæsonen, at Barcelona rammer stolpen.

41'
- Messi er igen på spil og bliver denne gang nedlagt på kanten af feltet.

49'
- Flere skudmuligheder! Gomes skaber det flot inde i feltet før Messi tager over med snævre driblinger, men baskerne holder stand.

53'
- TÆT PÅ! Raul Garcia stiger højt op på et hjørnespark og header på overliggeren. Tredje gang i kampen, at træværket bliver ramt.

77'
- Begge hold spiller frem og mister bolden. Der er kontrol over kampen og det kan Barcelona bedst være tilfreds med.

78'
- Og pludselig skaber Aduriz en chance ved at skyde forbi Sergi Roberto, men Ter Stegen redder.

83' - ind/-udskiftning
- Efter en udmærket kamp forlader Gomes banen. Semedo kommer ind.

85'
- Susaeta kommer højt på et hjørnespark og tvinger Ter Stegen ud i en flot, flot redning.

90'
- Messi får frispark på kanten af feltet og trykker selv af, men bolden snitter nettaget og går til målspark.

92+'2 - MÅL!!
- PAULINHO GØR DET! Messi får bolden i dybden, men trækker sig tilbage og finder Suárez. Han trykker af første gang. Keeperen redder og giver retur, som Paulinho sikkert sender i mål til 0-2.

- Barcelona vinder 2-0 på San Mamés og bibeholder momentum i toppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder