Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergi Roberto udgik med skade mod Olympiakos

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 1. november 2017Sergi Roberto udgik med skade mod Olympiakos

FC Barcelona var tirsdag aften meget uheldige med ikke at få alle 3 point med hjem fra udekampen i Champions League-gruppespillet mod græske Olympiakos. Forspildte chancer medførte dog, at den intense kamp mod grækerne endte 0-0.

Ernesto Valverde havde givet Sergi Roberto en plads i startopstillingen til tirsdagens kamp. Dog var det ikke på hans sædvanlige plads på højrebacken. Den plads tog Nélson Semedo sig nemlig af. Sergi Roberto blev i stedet rykket op på den centrale midtbane ved siden af Sergio Busquets og Paulinho.

Spanske Sergi Roberto startede kampen fint, hvor han slog nogle gode afleveringer og var med til at presse grækernes bagkæde. Kort før pausen blev Sergi Roberto så ramt af vaske ægte uheld. Han blev nemlig ramt af en fortrækning i højre baglår.

Dermed venter der en længere pause for Sergi Roberto. Den slags skader varer ofte op til 3 uger og derover. Det betyder, at Sergi Roberto formentlig går glip af holdets tre næste kampe, hvilket er mod Sevilla, Leganés og Juventus.

Det betyder også, at Sergi Roberto 100% ikke er med i den spanske landsholdstrup, der skal spille venskabskampe her i november måned, når der er landskampspause. Sergi Roberto har nemlig i en længere periode været på vippen til at blive udtaget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

36 min. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
1 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
2 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
3 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
4 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
5 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
6 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
8 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
9 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...
10 t. Frenkie de Jong er på fjerdepladsen over...

Ugens mest læste

Seneste nyheder