Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergi Roberto udgik med skade mod Olympiakos

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 1. november 2017Sergi Roberto udgik med skade mod Olympiakos

FC Barcelona var tirsdag aften meget uheldige med ikke at få alle 3 point med hjem fra udekampen i Champions League-gruppespillet mod græske Olympiakos. Forspildte chancer medførte dog, at den intense kamp mod grækerne endte 0-0.

Ernesto Valverde havde givet Sergi Roberto en plads i startopstillingen til tirsdagens kamp. Dog var det ikke på hans sædvanlige plads på højrebacken. Den plads tog Nélson Semedo sig nemlig af. Sergi Roberto blev i stedet rykket op på den centrale midtbane ved siden af Sergio Busquets og Paulinho.

Spanske Sergi Roberto startede kampen fint, hvor han slog nogle gode afleveringer og var med til at presse grækernes bagkæde. Kort før pausen blev Sergi Roberto så ramt af vaske ægte uheld. Han blev nemlig ramt af en fortrækning i højre baglår.

Dermed venter der en længere pause for Sergi Roberto. Den slags skader varer ofte op til 3 uger og derover. Det betyder, at Sergi Roberto formentlig går glip af holdets tre næste kampe, hvilket er mod Sevilla, Leganés og Juventus.

Det betyder også, at Sergi Roberto 100% ikke er med i den spanske landsholdstrup, der skal spille venskabskampe her i november måned, når der er landskampspause. Sergi Roberto har nemlig i en længere periode været på vippen til at blive udtaget.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder