Alcácer blev dobbelt målscorer da Barca slog Sevilla

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 4. november 2017

Lørdag aften var det blevet tid til 11. runde af La Liga. FC Barcelona tog imod Sevilla hjemme på Camp Nou. Det var en meget chancerig kamp, hvor begge mandskaber fik scoret, men FC Barcelona trak det længste strå takket værd to mål af Paco Alcácer. Ernesto Valverdes mandskab gik fra banen med en kneben sejr på 2-1.

FC Barcelonas startopstilling:
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Alcácer.

Sevillas startopstilling:
Soria, Corchia, Kjær, Lenglet, Escudero, Banega, Nzonzi, Pizarro, Navas, Muriel og Sarabia.

Udskiftninger:

FC Barcelona
60’ Iniesta (ud) – Paulinho (ind), 66’ Alcacer (ud) – Deulofeu (ind), 89' Rakitic (ud) - Mascherano (ind).

Sevilla
62’ Sarabia (ud) – Nolito (ind), 74’ Kjær (ud) – Geis (ind), 77' Muriel (ud) - Ben Yedder (ind).

Mål:
28’ 1-0 Paco Alcácer.
59’ 1-1 Guido Pizarro.
65’ 2-1 Paco Alcácer.

Højdepunkter:

3’
FC Barcelona starter godt ud! Lionel Messi sætter fart på og dribler forbi fem Sevilla-forsvarere, hvorefter han sender et fladt skud afsted, men Soria i Sevilla-buret parerer bolden ud til hjørnespark.

4’
Lionel Messi viser igen magi! Argentineren dribler ude i venstre side af Sevilla-feltet. Her viser han, at han har et fantastisk overblik. Han sender en flad aflevering skråt tilbage i Sevilla-feltet. Denis Suárez kommer i løb og sender et fladt skud afsted mod mål, men en Sevilla-forsvarer clearer bolden inde på målstregen.

5’
FC Barcelona fortsætter med at presse på! Luis Suárez bliver stukket alene i dybden. Her forsøger han at loppe bolden over Soria, der kommer ud af sit mål, men forsøget er lige akkurat ikke højt nok til at flyve over keeperen, der griber bolden.

7’
Ivan Rakitic tester også Sevilla-keeperen. Kroaten trykker af ude fra distancen, men igen er Soria på plads inde mellem stængerne.

13'
Sevilla tæt på føring! Samuel Umtiti forsøger at spille bolden på tværs til Gerard Piqué, men Sevilla-angriberen Muriel opsnapper bolden. Han stryger alene ned mod Marc Andre Ter Stegen. Colombianeren brænder dog hans friløber. Han hamrer bolden et godt stykke forbi.

17'
Andres Iniesta sender et fantastisk skud afsted mod mål! FC Barcelonas anfører finder ingen afleveringsmuligheder. Uden tøven sender han et hårdt skud afsted mod mål. Skuddet flyver dog lige akkurat forbi højre hjørne af målet.

20’
Ivan Rakitic sender et godt indlæg ind i boksen, hvor Paco Alcácer står. Han sender et glimrende hovedstødsforsøg afsted mod mål. Bolden sniger sig dog lige over overliggeren.

23’ 1-0 TIL FC BARCELONA!
PACO ALCÁCER BRINGER FC BARCELONA FORAN! FC Barcelona-angriberen får foræret bolden af Sevilla-forsvareren Escudero. Andres Iniesta sender en høj bold afsted ned mod Paco Alcácer. Escudero kommer dog først på bolden, men han snitter den videre til Paco Alcácer, der køligt lægger den ind bag Soria i Sevilla-buret.

28’
Paco Alcácer er tæt på at blive dobbelt målscorer! Et fladt indlæg lander for fødderne af kampen første målscorer. Han forsøger at sende den videre i mål med hælen, men han kikser det frække forsøg.

41’
Sevilla får et frispark i højre side af banen. Herfra sender de et glimrende indlæg ind i boksen. Pizarro hopper højest og header bolden på mål. Forsøget sidder dog lige på Marc Andre Ter Stegen.

47’
Sevilla starter godt ud efter pausen! Muriel modtager bolden på kanten af FC Barcelona-feltet. Her tøver han ikke. Han sender et godt forsøg afsted mod mål med sin venstrefod, men bolden sniger sig lige over overliggeren.

59’ SEVILLA UDLIGNER TIL 1-1!
SEVILLA UDLIGNER TIL 1-1 PÅ HJØRNESPARK! Et flot slået hjørnespark rammer Pizarro lige i panden. Han header bolden i mål fordi en chanceløs Marc Andre Ter Stegen. Gerard Piqué har ansvaret for at dække argentineren, men han står og kigger på bolden.

62’
Gerard Piqué er tæt på at gøre skaden god igen! Forsvarsgeneralen sniger sig med frem. Han modtager bolden på kanten af feltet. Her kanonerer han bolden på overliggeren. Tæt på ny FC Barcelona føring!

65’ 2-1 TIL FC BARCELONA!
PACO ALCÁCER BLIVER DOBBELT MÅLSCORER! Ivan Rakitic sender et fantastisk indlæg ind i boksen. Paco Alcácer løber i ryggen på Simon Kjær. Elegant sætter han en kattepote på bolden og dirigerer den ind i mål! Smukt mål af den dobbelte målscorer!

72’
Lionel Messi er tæt på at bringe FC Barcelona yderligere foran! Han dribler elegant ind i Sevilla-feltet. Her sender han et hårdt fladt skud afsted, men Soria kommer flot ned til bolden og redder forsøget.

80'
Ivan Rakitic spurter med bolden alene mod Sevilla-målet. Han skal til at skyde på mål, men han bliver hægtet bagfra af en Sevilla-forsvarer, der tyderligt træder ham på den ene fod. Det så dommeren ikke. Han vinker afværgende.