Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Di Maria: Jeg var tæt på at skifte til Barca

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 9. november 2017


Di Maria: Jeg var tæt på at skifte til Barca

I sommerens transfervindue blev flere store navne rygtet til FC Barcelona. Specielt i slutningen af transfervinduet florerede flere forskellige historier i medierne. En som blev sat kraftigt i forbindelse med et skifte til FC Barcelona er argentinske Angel Di Maria. Kantspilleren fra PSG var ifølge flere medier utroligt tæt på at få en aftale med FC Barcelona på plads. Det blev dog alligevel aldrig til noget.

Efterfølgende bekræftede FC Barcelona, at de faktisk forsøgte at strække sig langt for at hente den tidligere Real Madrid-spiller. Dog forlangte PSG mere end FC Barcelona ville betale. I et interview med ESPN bekræfter Angel Di Maria også, at han var meget tæt på et skifte til FC Barcelona i sommerens transfervindue, men det var klubberne, som ikke kunne blive enige.

- Jeg var meget tæt på at få en aftale med FC Barcelona på plads i sommerens transfervindue. Men jeg var alligevel så langt fra, som jeg var tæt på. PSG og FC Barcelona kunne ikke blive enige om en pris, hvilket var årsagen til, at handlen gik i vasken. Det blev kaldt et kontroversielt skifte af mange, da jeg har en fortid hos FC Barcelonas rivaler Real Madrid, men det havde ingen betydning for den mislykkede handel. Jeg vil altid give mig 100%, uanset hvem jeg spiller for. Jeg var klar på at skifte, men det blev aldrig til noget. Sådan er livet som fodboldspiller nogle gange, lød det fra Angel Di Maria til ESPN.


Ugens mest læste

Seneste nyheder