Tyskland klarede uafgjort mod Frankrig

Nyheder - 15. november 2017

Tyskland havde i aftes besøg af Frankrig hjemme på RheinEnergieStadion i Köln og det skulle vise sig, at Tyskland også i denne kamp kunne undgå nederlag - noget de har gjort hele året. Tyskerne har nemlig ikke tabt i 2017.

Marc-André ter Stegen sad på bænken gennem hele opgøret mens Samuel Umtiti var på banen i hele opgøret. Ved sin side havde han Lucas Digne, som efter 82 minutter blev erstattet af Layvin Kurzawa.

Arsenal-spilleren Alexandre Lacazette scorede efter en halv times spil, men 10 minutter efter pausen bragte Timo Werner balance i regnskabet. Gæsterne fra Frankrig kom dog igen i front ved Lacazette med 20 minutter igen, men få sekunder før kampens sidste fløjt scorede Lars Stindl til slutresultatet 2-2 og dermed formåede Tyskland at gå igennem hele året uden nederlag.

En stor bedrift af landstræner Löw, som gennem hele året har eksperimenteret rigtig meget og desuden vundet Confederations Cup i sommers.

Ter Stegen, Umtiti og Digne rejser nu hjem til Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder