Annonce


Annonce

Annonce

Tebas: Vi kan lukke Camp Nou ned

Nyheder - 19. november 2017




La Liga-præsidenten Javier Tebas fortalte fredag, at man sagtens kan finde på at lukke ned for Camp Nou hvis Barcelonas tilhængere fornærmer Spanien. De må gerne ytre meninger, men fornærmelser får konsekvenser, fortalte han.

- At synge om selvstændighed bliver ikke set som en fornærmelse. Sange med at 'Spanien, Catalonien eller Andalusien skal fucke af' får konsekvenser. Hvis det spanske fodboldforbund mener, at en straf er nødvendigt, så kan ligaforbundet gå ind og lukke af for Camp Nou, fortalte Tebas fredag ifølge AS.

Tebas gør det klart, at det hele handler om at sætte sig et eksempel. Der skal være ro og orden på samtlige spanske stadions og det hjælper ingenting at begynde at sende fornærmelser afsted.

- Det handler ikke om, hvad du ser på et stadion, men om at sætte et godt eksempel. Hvis du tager afsted til en fodboldkamp med børn, så vil du ikke se forældre råbe 'Tramp på ham'. Vi har behov for at sætte et eksempel og minimere fornærmelserne.

I sidste sæson skulle Sporting Gijon lukke en del af El Molinon af for tilhængere, da Athletic Bilbaos Inaki Williams blev udsat for racistiske tilråb. Real Betis' tilhængere råbte 'Tramp på ham' under en kamp mod Getafe i indeværende sæson og det er bl.a. den slags, som Tebas vil til livs. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Vi kan lukke Camp Nou ned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder