Barca blev frarøvet et mål i remis: 1-1

Nyheder - 26. november 2017

Der var drama for alle pengene søndag aften, da Valencia tog imod Barcelona på Mestalla. Første halvleg bar præg af en kæmpe skandale, da dommeren ikke så en klar bold fra Messi over stregen. I anden halvleg blev der dog godkendt et par mål.

Ter Stegen, Semedo, Vermaelen, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Paulinho, Messi og Suárez

Cillessen, Vidal, Digne, David Costas, Denis, Paco og Deulofeu

- 0-1 60' - Rodrigo
- 1-1 82' - Alba

4'
- Første skud. Paulinho tager chancen fra distancen og keeper Neto kan kun puffe ud til hjørnespark, som Barcelona ikke får noget ud af. Chancen opstod efter at Umtiti havde taget en solotur op på Valencias banehalvdel i en god aktion.

5'
- Elendigt af Rakitic, som uprovokeret smider bolden væk. Valencia får en stor chance, men må nøjes med hjørnespark i sidste ende.

10'
- Rakitic forsøger at gøre skaden god igen med et skud fra distancen, men Neto tager let imod.

20'
- Flot af Paulinho, som jagter en ellers håbløs bold fra Suárez. Bolden er mistet, men han presser alligevel hårdt på og får indkast.

24'
- Paulinho er overalt på banen. Denne gang som højre wing, hvor han træder ind i feltet i et godt dybdeløb. Han tvinger et hjørnespark frem.

30' - MÅL?
- Skandale af dommeren! Messi trykker til kuglen fra kanten af feltet og keeper Neto fejler totalt og bolden går gennem hans ben og over stregen før han når tilbage og bokser den ud. Den var klokkeklart over stregen, men dommeren dømmer den ikke!

31'
- Mens Barcelona-spillerne - med rette - brokker sig over dommerens kendelse, så løber Valencia ned i den anden ende og Zaza får en stor mulighed, men han skyder lige forbi målet.

33'
- Frispark fra distancen af Messi, som Neto denne gang holder fast i.

40'
- Vanvittigt spil af Messi og Iniesta, som flere gange kombinerer i en telefonboks rundt om tre Valencia-spillere før Iniesta trykker af, men Neto redder.

41'
- KÆMPE CHANCE! Suárez er alene igennem, men kommer ud i en spids vinkel og Neto redder. Returen samler Messi op, men han får ikke træf på kuglen. I stedet går det straks den anden vej og Zaza får igen en god mulighed, men rammer slet ikke kuglen ordentligt.

48'
- Absurd af dommeren. Garay har hul i den ene sokke og dommeren beder ham forlade banen og skifte til et par nye. Garay bruger tiden ekstremt meget på at diskutere uden at få en henstilling af dommeren. Tre minutter af anden halvleg er gået uden fodbold.

51'
- Valencias farligste mand, Simone Zaza, får her igen en god skudmulighed, men for tredje gang i kampen rammer han ikke Ter Stegens mål.

52'
- Rakitic svinger hjørnesparket ind i boksen og Thomas Vermaelen kommer højt op, men han header over målet.

57'
- Kæmpe fejl af Semedo! Busquets peger tilbage til Umtiti og Semedo afleverer den uden at orientere sig. Valencia samler tilbageafleveringen op, men Paulinho kommer til undsætning.

58'
- Valencia i ny kontra. Denne gang er det Guedes som trækker forbi Umtiti og ind i feltet, men Ter Stegen redder flot.

60' - MÅL!
- Denne gang dømmer dommeren for mål. Men til Valencia. Los Che angriber i Semedos side og Rakitic giver ham slet ingen støtte. Det ender med et overlap rundt om Semedo og fladt indlæg ind til Rodrigo, kom scorer til 1-0. Mestalla koger!

64'
- Rakitic bliver fuldstændig udstillet i denne kamp. Han løber rundt i defensiven uden at hjælpe holdkammeraterne og uden adresse. I offensiven er han langsom og finder ingen medspillere i angrebet. Valencia kører helt bevidst på ham hvilket går udover Semedo, som næppe kan forsvare mod to mand.

68' - ind-/udskiftning
- Valverde har set Rakitic' store mangler. Han bliver pillet ud og erstattet af Deulofeu.

72' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Denis kommer ind.

76'
- Endelig kommer Suárez frem til noget! Han snyder sin modstander med et træk uden bolden og får efterfølgende bolden til sig. Han knalder til den, men Neto redder flot.

80' - ind-/udskiftning
- Semedo går ud. Vidal kommer ind.

82' - MÅL!!
- Så er det udlignet og game on på Mestalla! Messi sender en fantastisk aflevering over Valencias forsvar og ind til Jordi Alba, som har taget løbet helt ind i feltet. Han firsttimer bolden i mål til 1-1.

90'
- Deulofeu svinger hjørnesparket ind. Den bliver forlænget af Busquets og lander hos Paulinho, men han sender den videre over målet.

93'
- Umtiti i fokus! Han kommer forrest på et fladt indlæg der har Zaza som adresse. En kæmpe redning - men får så bolden efterfølgende og ser ikke en modstander, som får presset ham til en skæv aflevering.

94'
- KÆMPE CHANCE! Efter en Barca-kontra slår Valencia til og Zaza er helt alene i bagrummet. Han flugter bolden ned i jorden, men til hans uheld sniger den sig over målet.

- Dramaet ender 1-1 og dermed deler de to mandskaber. Barcelona topper fortsat ligaen med fire point ned til netop Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder