Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Douglas forventes at returnere til Barca

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 27. november 2017


Douglas forventes at returnere til Barca

Brasilianske Douglas er fortsat ejet af Barcelona, men udlejet til Benfica. Efter et ellers udmærket lejeophold i Sporting Gijon hentede Barcelona ham tilbage i sommers for at sende ham videre. Der var ikke særlig stor interesse for ham fra andre klubber, men det endte med at han blev udlejet til portugisiske Benfica.

Her har han spillet hele denne sæson, men absolut ingenting tyder på, at Benfica køber ham fri til sommer. Han har ikke fået udløst det potentiale, de håbede han ville tage med sig. Ifølge O Jogo er Benfica derfor klar til at sende ham retur til Barcelona til sommer.

Jo færre minutter han spiller for Benfica, jo færre penge skal Benfica overføre til Barcelona. Og i de minutter, som han har fået, har han ikke imponeret hvorfor han bestemt ikke står klar i kulissen til at eksplodere og spille sig ind på mandskabet. Det er hårde tider for den nu 27-årige brasilianer.

Han har spillet med i blot fire kampe i denne sæson og fået i alt 360 minutter på banen - uden at debutere i den portugisiske liga. Desuden har Benfica kig på højrebacken Gino Peruzzi fra Boca Juniors, så udsigten til en fast plads hos Benfica er efterhånden godt og grundigt udelukket for Douglas.


Ugens mest læste

Seneste nyheder