Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mina-agent: Han skifter gerne til januar

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 13. december 2017


Mina-agent: Han skifter gerne til januar

Barcelona har en aftale på plads med brasilianske Palmeiras, som sender forsvarsspilleren Yerry Mina til Catalonien til sommer. Men eftersom Mascherano ønsker at forlade Barcelona allerede til januar, så forlyder det, at Mina kommer tidligere end forventet. Der er dog intet hold i disse historie - endnu.

- Der har ikke været yderligere kontakt med Barcelona omkring dette. Situationen er ikke klar, og han er fortsat Palmeiras-spiller. Intet indikerer, at han skifter til januar, fortæller spillerens agent Jair Mina og følger op:

- Jeg har talt med Robert Fernandez (Barcelonas sportsdirektør), men alt fortsætter som aftalt. Hvis de bekræfter, at de ønsker ham til januar, så vil han ikke have et problem med at skifte før tid. Men jeg har dog også talt med andre klubber, som har udvist interesse og den interesse har jeg sendt videre til Palmeiras.

- Derfor er det vigtigt, at Barcelona snart bekræfter, hvad de vil. Jeg har talt med Dortmund og det er en interessant klub for Mina. De har ikke sendt et tilbud endnu, men at spille for Dortmund ville være stort.

En kinesisk klub har sendt et bud afsted til Mascherano, som gerne venter til den 31. januar med at skifte så Samuel Umtiti så småt er ved at være klar igen. Spørgsmålet er så om Barcelona ønsker at hente Mina til januar eller vente til sommer.


Ugens mest læste

Seneste nyheder