Annonce


Annonce

Annonce

Piqué ønsker Guardiola-mandskab i CHL-finalen

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 16. december 2017




Gerard Piqué har fornyeligt rost Pep Guardiola til skyerne i et interview med engelske Telegraph Sport. Forsvarsspilleren vil ikke andet end at møde Peps velspillende Manchester City i UEFA Champions League-finalen.

I sin tid som Barcelona-træner ledte Guardiola sit mandskab frem til tre La Liga-titler, to Champions League kroninger og andre uforglemmelige titler. Derfor kommer Guardiolas succes i England ikke som nogen overraskelse for Barcelona blokkeren, Piqué.

City har uden tvivl domineret Premier League indtil videre, hvor de har formået at få hele 16 sejre ud af de 17 spillede kampe. Herudover har de også været utrolige skarpe foran målet med hele 52 mål.

- Hvad han foretager sig med City er utroligt. Han slår alle rekorder, roser han sin tidligere cheftræner, Pep Guardiola.

- Jeg er overbevist omkring hans succes. Sidste år havde jeg set ham vinde alt, fordi jeg kunne se Manchester Citys potentiale med ham som træner. Det var dog ikke tilfældet. Han havde brug for en ekstra sæson for at tilpasse sin taktik i et nyt land.

Derudover er Gerard Piqué overbevist om at Pep Guardiola vil fortsætte sin succes hele vejen denne sæson. For ham er Guardiolas Manchester City favoritter i både Premier League samt FA Cup.

- De spiller på et virkeligt højt niveau. De er favoritter til at vinde Premier League. Jeg håber også at de vinder cuppen og hvis vi kunne komme i finalen mod dem i Champions League ville være perfekt, udtaler Piqué overfor Telegraph Sport.

Som en afrunding på interviewet fastslår spanieren at Manchester City-træneren uden tvivl er blandt de bedste træner i verden.

- For mig er han en af de bedste trænere i verden. Da jeg samarbejde med ham i fire år i Barcelona, vandt vi de fleste titler ved at spille specielt fodbold. En ny taktik som enhver klub stræber efter at indføre i sit spil. Boldbesiddelse og kontrollerende spil, forklarer Piqué, hvorfor Pep er en af verdens bedste træner.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué ønsker Guardiola-mandskab i CHL-finalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder