Barca tromlede over Deportivo: 4-0

Nyheder - 17. december 2017

Barcelona ramte træværket adskillige gange i løbet af aftenens kamp hjemme mod Deportivo la Coruna, men formåede alligevel at hente en storsejr. Suárez og Paulinho scorede begge to mål og grundlagde dermed sejren.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba, Rakitic, Paulinho, Iniesta, Messi, Paco og Suárez

Cillessen, Busquets, Denis, Mascherano, Digne, Gomes og Vidal

- 1-0 29' - Suárez
- 2-0 41' - Paulinho
- 3-0 47' - Suárez
- 4-0 75' - Paulinho

3'
- Stor chance til Barcelona! Deportivo har slet ikke rørt bolden før Suárez pludselig skaber plads og finder Iniesta. Lidt heldigt får han ført bolden videre til Messi, som fra pletten forsøger sig, men bolden går over mål.

6' - ANNULLERET MÅL!
- Deportivo bliver skilt fra hinanden med en genial aflevering fra Messi til Paco, som finder Suárez alene foran mål. Han scorer sikkert, men der fløjtes for offside ved afleveringen til Paco - hvilket var korrekt.

21'
- Paco Alcácer er i græsset og forlader efterfølgende banen med en skade.

23' - ind-/udskiftning
- Aleix Vidal kommer på banen for den skadede Paco.

27'
- TÆT PÅ! Lige pludselig samler Messi bolden op og sætter fart. Depor-spillerne kan ikke fange ham og han kommer i en god position, men keeperen redder flot.

27'
- VIDAL NU! Han modtager bolden tæt under mål og skyder ned i jorden, men keeperen reagerer flot og får banket kuglen over kassen.

28'
- MESSI IGEN! Han samler bolden op efter et hjørnespark og dribler helt ind i det lille felt før han forsøger sig, men igen bliver bolden blokket ud til hjørnespark.

29' - MÅL!!
- Så kom målet! Iniesta samler bolden op efter et hjørnespark og nærmest med ryggen til feltet drejer han rundt og spiller bolden ind i feltet. Messi er helt alene og tæmmer den flot. I stedet for selv at sparke på mål, spiller han den på tværs til Suárez som gør arbejdet færdigt. 1-0 til Barcelona.

38'
- Messi på overliggeren! Ter Stegen griber bolden og finder Paulinho, som straks sender Messi afsted. Argentineren finder Suárez inde i feltet, han vælger at træde på bolden og finder igen Messi, som nu er i en fri position, men hans forsøg går af på overliggeren.

41' - MÅL!!
- Paulinho på tavlen! Messi tørrer sin direkte modstander og sender et snu forsøg afsted. Men igen tager træværket - heldigvis falder bolden ud til Paulinho, der har bevæget sig med frem, og han scorer til 2-0.

45'
- 3-0? Messi og Suárez kombinerer sig igennem. Suárez er ude i en skarp vinkel og forsøger sig med et spark rundt om støttebenet, men keeperen får bokset bolden væk og dommeren lader spillet køre videre selvom den havde passeret stregen.

47' - MÅL!!
- Suárez igen! Sergi Roberto sender en fantastisk aflevering ind i feltet til Suárez, som sparker bolden i mål til 3-0!

55'
- Deportivos bedste forsøg. Carles Gil svinger venstrebenet og sender bolden op mod krydset, men den sniger sig forbi og går i sidenettet.

56' - ind-/udskitning
- Iniesta går ud. Gomes kommer ind.

61'
- Shär sparker Suárez i jorden i straffesparksfeltet, men dommeren afviser på utrolig vis! Suárez prikker bolden op i luften og bliver efterfølgende sparket direkte på foden. Klokkeklart straffespark, som ikke dømmes.

67'
- For tredje gang i kampen rammer Messi træværket. Her krøller han et frispark over målet, men stolpen redder for gæsterne.

68'
- Pivelendigt af Luis Suárez, som her skulle have scoret hattrick. Aleix Vidal jagter en umulig bold, men læser spillet flot og erobrer bolden. Han sender Suárez i dybden og han er alene med keeperen, men hans træk forbi ham bliver for svagt og han mister bolden.

69' - STRAFFE!
- Suárez med en flot detalje. Han får bolden ind i feltet og stormer efter den, men bliver klart nedlagt. Denne gang peger dommeren på pletten.

70' - BRÆNDT STRAFFE
- Messi går til bolden, men keeper Ruben redder flot. Messi kan bare ikke score i aften.

75' - MÅL!!
- Aleix Vidal finder Suárez med en god aflevering. Alba overlapper og får bolden. Han tager chancen, men igen-igen redder stolpen for gæsterne. Men som ved Paulinhos første mål, så går bolden lige ud til brasilianeren igen og han scorer let sit andet mål i kampen.

80'
- Messi igen! Vidal med endnu en fremragende aflevering, men Messi er presset i situationen og brænder igen.

81' - ind-/udskiftning
- Alba går ud. Digne kommer ind.

81'
- VIDAL! Dignes indlæg rettes lige ud til Vidal, som får en god skudmulighed, men han er alt for påpasselig og rammer slet ikke bolden ordentligt.

85'
- STOLPEN IGEN! Paulinho sender Suárez i dybden. Han kigger efter Messi, men han bliver dækket godt op og så forsøger uruguayaneren selv - men stolpen redder igen for gæsterne.

92'
- Ter Stegen redder på et Deportivo-kontraangreb.

- Barcelona vinder kampen og maksimerer presset på Real Madrid forud for næste uges El Clásico. Derudover øger de også afstanden til andenpladsen Atletico Madrid med seks point. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder