Barca ydmyger Real Madrid på Bernabeu: 0-3

Nyheder - 23. december 2017

Verdens største kamp, El Clásico, blev i dag klokken 13.00 fløjtet i gang på Bernabeu. Real Madrid var tvunget til at vinde, da de inden opgøret var 11 point bag Barcelona - men til trods for deres fine start, så trak Barcelona sig ud af kampen med en sejr - og dermed er pointforskellen nu 14 mellem de to storhold.

Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba, Rakitic, Busquets, Paulinho, Iniesta, Messi og Luis Suárez

Cillessen, Semedo, Denis, Mascherano, Digne, Gomes og Vidal

- 0-1 54' - Suárez
- 0-2 64' - Messi (Straffespark)
- 0-3 90+3' - Vidal

2' - ANNULLERET MÅL!
- Real Madrid sender et hjørnespark ind og Casemiro sender den med hovedet videre til Ronaldo, som med hovedet scorer via. overliggeren - men korrekt annulleres målet for offside.

7'
- Elendigt dommerarbejde. Linjedommeren står 10 meter fra en situation, hvor Kroos bagfra hægter Paulinho uden at røre bolden. Men han dømmer ingenting.

10'
- STOR CHANCE! Robertos højre side bliver udspillet og Ronaldo ender med en kæmpe mulighed midt i feltet, men han rammer slet ikke bolden. Den triller videre til Carvajal, men Iniesta ofrer sig og prikker bolden ud til hjørne - men han bliver fuldstændig hægtet i øjeblikket. Dommeren peger uforståeligt ud mod hjørneflaget. Endnu en elendig kendelse fra kampens dommer.

12'
- Real Madrid får hjørnesparket og udfører det med 10 Barca-mand på banen, da Iniesta er ude og modtage behandling.

13'
- Iniesta er på banen igen.

19'
- Dårlig aflevering fra Busquets, som Modric opsnapper. Han sætter fart og bliver hægtet af Vermaelen. På samme vis som Paulinho blev det tidligere. Her får belgieren et gult kort.

19'
- Kroos tager frisparket og server den ind i feltet, men på fornem vis brysttæmmer Busquets bolden ned til Paulinho, som sætter gang i en omstilling, men Ramos bremser ham. Frispark - men intet gult kort.

21'
- KÆMPE CHANCE TIL REAL MADRID IGEN! Ronaldo sendes ind i feltet og har hele tre mand til sin højre, som alle står klar til at sparke den i kassen, men portugiseren tager selv chancen og bliver blokeret af Sergi Roberto. Igen er det højre siden, som bliver spillet tynde hos Barcelona.

23'
- Piqué må ned og redde Rakitic. Kroaten lunter med tilbage og hjælper Sergi Roberto, som dækker Marcelo. Men Rakitic er for sløv til at løbe med Kovacic, som løber i dybden. Kun en dårlig aflevering giver Piqué plads til at komme ned i en risikabel glidende tackling og redde.

24'
- Hjørnespark til Barcelona, som de ikke får noget ud af.

26'
- Kovacic løber igen i dybden - denne gang i Barcelonas venstre side, men Vermaelen dukker op på indlægget og header ud til hjørne, som Piqué kommer op til og header væk.

30'
- En halv time er spillet og resultatmæssigt er det rigtig godt for Barcelona, men der har ikke været nogle catalanske chancer mens madrilenerne leder efter de åbne muligheder. Kampen bølger meget frem og tilbage og er præget af flere boldtab.

30'
- TÆT PÅ!! Messi, naturligvis, med en smuk aflevering ind i feltet til Paulinho, som med sin krop snyder Ramos og flugter mod målet, men Navas disker op med en flot redning.

31'
- Barcelona appellerer for straffespark mod Piqué, som bruger sin krop inde i feltet, men dommeren afviser prompte. TV-billeder viser, at Carvajal sparker Piqué på foden hvorefter bolden stryger ud af feltet. Et klokkeklart straffespark.

31'
- Tæt på fra Ronaldo, som går forbi Roberto og trykker af, men Ter Stegen redder flot. Boldens skygge kan ses på stolpen, så tæt på var den.

35'
- KÆMPE chance igen til Real Madrid. Ronaldo sendes i dybden og forsøger at finde Benzema inde under mål, men Alba og Piqué får med god samarbejde sendt bolden op på Benzema og ud til målspark.

36'
- Suárez med en taktisk ændring. Han har Messi fri på midten, og alle forventer, at han spiller den, men han tager turen gennem to Madrid-mænd, men misser det sidste træk der kunne få ham fri med Navas. Godt initiativ af uruguayaneren.

37'
- Sergi Roberto tager et godt løb på Piqués aflevering og får den flot ned, men selvom han har 10 meter til nærmest mand, så sender han indlægget direkte i hænderne på Navas.

39'
- IGEN PAULINHO! Alba, Messi og Iniesta kombinerer på utrolig vis i venstre side. Det ender med at Messi driver bolden forbi tre mand og sender den ind i feltet. Paulinho kommer forrest og header bolden mod mål og tvinger Navas ud i en stor redning.

40'
- Skidt defensivt arbejde af Roberto og Rakitic. De begge to går på en tilbageaflevering fra Ronaldo og så løber han væk fra dem, men forsvaret redder efterfølgende.

42'
- STOLPEN! Roberto er igen væk på sin højre kant og Marcelo sparker bolden ind i feltet, hvor Vermaelen sover. Benzema kommer foran og header mod mål, men stolpen redder for gæsterne.

44'
- Sergi Roberto er god til at drive bolden frem, men utrolig dårlig defensivt i dag. Her runder han for 117. gang Marcelo og Paulinho er løbet alene i dybden, men Varane får en ekstrem vigtig fod på.

45'
- Messi får et frispark på falderebet af første halvleg. Det er måske lidt for langt ude til et direkte skud (31 meter) - men Messi gør sig klar ved kuglen.

46'
- Messi sparker, men muren redder og dommeren fløjter til pause.

50'
- Barcelona har bolden under kontrol, men Roberto dummer sig med en elendig tilbageaflevering, som Ronaldo er lige ved at opsnappe. Piqué må dog glide til undsætning.

53'
- STOR CHANCE! Iniesta sender Alba i dybden og han ser hurtigt en fri Suárez, som sender bolden mod mål, men Navas redder let. Her skulle han have ladet bolden gå videre til Messi, som stod klar med venstrebenet.

54' - MÅL!!
- HVILKET KONGEMÅL PÅ BERNABEU! Busquets leger med sin direkte modstander i flere sekunder før han stikker bolden i dybden til Rakitic. Han stormer frem, da han får masser af plads. Han finder Sergi Roberto i højre side og han sender den straks ind til Suárez, som knaldhårdt sparker den i nettet til 0-1.

58'
- TÆT PÅ IGEN! Messi sender Suárez videre ind i feltet, men han mister balancen og skyder i siddenettet.

59'
- Gult kort til Sergi Ramos for at slå armen i hovedet på Suárez.

62'
- STOR CHANCE! Bolden lander for fødderne af Paulinho på kanten af feltet, men han har så meget tid, at han sender en skidt afslutning afsted.

63' - RØDT KORT OG STRAFFE!
- Suárez brænder to chancer på frit mål. I anden omgang header Paulinho mod mål, men Carvajal holder den ude af målet med hånden. Rødt kort til backen og straffe til Barcelona!

64' - MÅL!!
- Mod Deportivo brændte han - i dag er han stensikker. Messi banker kuglen op i krydset til 0-2 fra pletten.

66'
- Carvajal ødelagde Zidanes plan. Asensio og Bale stod klar lige inden det røde kort. Nu bliver Benzema pillet ud og Nacho kommer ind for at styrke defensiven.

70'
- TÆT PÅ 0-3! Messi tryller sig ind i feltet og sender en lumsk afslutning afsted, men Navas redder med én arm og får den efterfølgende under kontrol.

72'
- Nu kommer Zidanes modsvar. Kovacic og Casemiro ud. Asensio og Bale ind. Fuldt offensivt fra Zidane.

76' - ind-/udskiftning
- Valverde vil køre sejren hjem. Andrés Iniesta går ud efter endnu en god kamp og Semedo kommer ind.

78'
- To store chancer til Real Madrid! Asensio driver ind i feltet og forsøger at finde en fri Ronaldo, men Vermaelen glider ned og redder. 10 sekunder sender er Bale helt alene i det lille felt, men Ter Stegen redder flot.

79'
- Bale igen! Denne gang med et skud fra distancen, som Ter Stegen taber ud af hænderne, men han samler selv hurtigt op.

80'
- KÆMPE CHANCE TIL SEMEDO! Sergi Roberto finder Messi, som på utrolig vis ser Semedos løb. Han bliver sendt ind i feltet og forsøger at sende bolden under Navas, men keeperen får lige kroppen på og får sendt bolden ud til hjørnespark.

82'
- KÆMPE CHANCE TIL REAL MADRID! Barcelona sover ved et hjørnespark og madrilenerne appellerer for straffe. Dommeren vinker afværgende, men Ramos samler bolden op og knalder den mod mål, men Ter Stegen redder igen.

84' - ind-/udskiftning
- Paulinho går ud efter en god kamp. Andrés Gomes kommer ind.

85'
- Gomes med en stor chance inde i feltet, men bolden blokeres ud til hjørnespark. Her skulle han have set Messi, som stod fuldstændig fri.

88'
- Busquets sparker Marcelo ned og får et fortjent gult kort. Dermed er han i karantæne til næste ligakamp hjemme mod Levante.

89'
- Kroos svinger frisparket ind i feltet, men de får ikke noget ud af det - udover en offside.

91'
- GOMES IGEN! Messi finder ham i en fri position - Real Madrid kigger slet ikke på manden. I stedet for at finde Messi eller Suárez, som er helt frie, så sparker han bolden op på 17. række. Både Messi og Suárez kigger forundret på portugiseren.

93' - MÅL!!
- ALEIX VIDAL FULDENDER YDMYGELSEN! Messi tørrer Marcelo og sender bolden ind i feltet. Suárez hopper over den og Vidal stormer på den og smækker den i mål. Den rettes af, men triller lige over stregen til 0-3.

- Barcelona vinder El Clásico med 0-3 på Bernabeu og øger dermed forspringet ned til Real Madrid med hele 14 point. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder