Annonce


Annonce

Annonce

Aleix Vidal jagtes af Atlético og Sevilla

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 27. december 2017




I 2015 hentede FC Barcelona spanske Aleix Vidal hos ligarivalerne Sevilla. Siden da har den offensive højreback kun spillet 25 kampe for den catalanske storklub. I sidste sæson havde 28-årige Aleix Vidal spillet sig ind som fast mand i startopstillingen efter en række gode præstationer. Han blev dog ramt af sort uheld, da han brækkede anklen i en udekamp mod Alavés.

Efter flere måneder med intens genoptræning, så er Aleix Vidal tilbage på græstæppet. Senest var han med i FC Barcelonas imponerende 3-0 sejr over ærkerivalerne Real Madrid på Santiago Bernabéu. Her blev spanieren skiftet ind i slutningen af kampen, og han kom endda også på måltavlen takket værd en genialitet af holdkammeraten Lionel Messi.

Aleix Vidal er kendt for at være en offensiv højreback, der også kan spille længere fremme på kanten. Der er ingen tvivl om, at han er blandt de bedste højrebacks i ligaen, når han er på sit topniveau. Lige nu konkurrerer han med Nélson Semedo og Sergi Roberto om spilletiden på højrebacken. Han ligner en mand der i øjeblikket står sidst i køen, og der er derfor blevet spekuleret i, om det er noget, som Aleix Vidal er tilfreds med.

Vinterens transfervindue åbner op om ganske få dage, og i dag skriver mediet AS, at to klubber har Aleix Vidal i kikkerten. Der er tale om FC Barcelonas ligarivaler fra Atlético Madrid og Sevilla. Sidstnævnte er som sagt Aleix Vidals tidligere klub. De to klubber skulle ifølge mediet være klar til at strække sig langt for at få hentet spanieren.

Atlético Madrid har lige nu skadesproblemer på højrebacken, og de er derfor desperate for at hente en ny mand ind til den position. Aleix Vidals tidligere klub Sevilla har set sig varme på at få hentet den 28-årige højreback tilbage til klubben. Det bliver derfor spændende, at se, hvor Aleix Vidal havner. Det er dog slet ikke sikkert, at FC Barcelona har planer om at sælge ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aleix Vidal jagtes af Atlético og Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder