Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona tog alle point mod Levante: 3-0

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. januar 2018


Barcelona tog alle point mod Levante: 3-0

Barcelona formåede - helt uden at folde sig ud - at hente tre point hjemme mod Levante i en kamp, hvor Ousmane Dembélé for første gang startede inde siden sin skade. Messi og Suárez scorede deres mål i første halvleg mens Paulinho i overtiden gjorde det til 3-0.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Vermaelen, Alba, Rakitic, Paulinho, Iniesta, Messi, Suárez og Dembélé

På bænken
Cillessen, Semedo, Piqué, Denis, Digne, Gomes og Arnaiz

Mål
- 1-0 12' - Messi
- 2-0 38' - Suárez
- 3-0 90+3' - Paulinho
9'
- Levante med en god start, men Messi med gennembruddet. Han bliver dog bremset og Lerma får gult kort. Efterfølgende svinger Messi bolden ind i boksen, hvor keeper Oier klokkeklart rører bolden og giver hjørne, men på forunderlig vis får Levante målspark. Ekstremt dårligt set af dommerne.

12' - MÅL!!
- Så er der scoret på Camp Nou! Angrebet startes af Dembélé, som med hurtige fødder sætter sin direkte modstander. Efter et par hurtige afleveringer finder Messi Alba, som straks header tilbage til Messi. Han flugter den efterfølgende i kassen med hjælp fra stolpen.

14'
- KÆMPE CHANCE! Messi finder Suárez inde midt foran mål. Han er helt alene, men skyder lige på keeperen. Returen falder ud til Dembélé, men han presses hårdt og hans forsøg blokeres.

16'
- Stor chance til Levante på et kontrastød! Lerma dukker op helt fri inde i feltet på en tværaflevering, men han rammer den helt skæv og skyder forbi.

18'
- Levante kommer igen godt med frem, men igen er sigtekornet indstillet forkert.

23'
- Igen er Levante på spil. Rakitic spiller en dårlig bold, som bliver brudt, Vermaelen forsøger at stoppe med en tackling, men en ny Levante-mand få fødderne på. Mascherano går all ind og slipper sin position - til de gode; dommeren dømmer korrekt for offside.

25'
- DEMBÈLÈ! Tæt på! Han samler bolden op på midtbanen og spurter mod feltet. Fra kanten trykker han af og keeper Oier halvklarer kun. Returen sparker Suárez op til skyerne.

32'
- Messi får tilkendt et frispark på kanten af feltet og tager sig selv af det, men han overplacerer skuddet.

38' - MÅL!!
- Så er Suárez også kommet i gang! Sergi Roberto modtager en god bold fra Mascherano. Han sender den første gang ind i feltet til Suárez, som tæmmer den og flugter den i kassen - den bliver lige rettet af på vej ind i målet.

39'
- Ny chance til Barcelona på kanten af feltet - Levante spiller med hændere og der er frispark til værterne.

40'
- Messi sparker igen, men muren retter bolden ud til hjørnespark.

43'
- Messi brillerer i feltet og med seks mand rundt om sig, vipper han den ud til Rakitic, som kanonerer kuglen afsted, men den sniger sig lige forbi den ene opstander.

65'
- STOR chance til Levante, men Ter Stegen redder en-mod-en-duellen. Kæmperedning!

67' - ind-/udskiftning
- Dembélé forlader banen. Semedo kommer ind.

72'
- Mascherano med endnu en forrygende aflevering. Denne gang spiller han Suárez helt fri, men han bruger for lang tid. Første skud er for dårligt, men kommer tilbage til ham. Andet skud sidder lige på keeperen.

76' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Gomes kommer ind.

85' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Arnaiz kommer ind.

90+3'
- Messi glider godt ind i feltet med kuglen og sender den ind i tæt under mål, hvor Paulinho står klar. Han sparker den sikkert ind til 3-0.

Slut
- Barcelona vinder 3-0 og henter dermed alle tre point i en kamp, hvor idéerne i den grad manglede, men hvor defensiven igen spillede en stærk kamp, selvom Levante af og til fik et par fine muligheder.


Ugens mest læste

Seneste nyheder