Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan meget tæt på skifte

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 9. januar 2018Arda Turan meget tæt på skifte

Klub-præsidenten for det tyrkiske hold, Istanbul Basaksehir, har i dag offentliggjort, at man fornyeligt har forhandlet med Arda Turan, og at de er meget tæt på en endelig handel, men dog skal man lige nå til enighed med FC Barcelona først.

Præsidenten fortæller at han var i Barcelona, hvor han mødtes med Arda Turan samt Barcelona-direktøren, Oscar Grau, hvor de forhandlede. Dog uden enighed endnu.

På den tyrkiske klubs hjemmeside har præsidenten beskrevet nogle detaljer og informationer omkring mødet i Barcelona:

- Vi har haft flere samtaler omkring et muligt skifte af Arda Turan.

- Sidste søndags sendte vi vores sportsdirektør til Barcelona for at forhandle. Med sig havde han vicepræsidenten, Mustafa Saral, som mødtes med Arda Turans agent og Barcelonas repræsentanter.

- Jeg deltog også personligt og mødtes med dem og Arda Turan, for at tale med ham ansigt til ansigt omkring hans holdning om vores klub.

- Vores direktører har talt med hans agent, og de har fortalt os at Arda Turan ville være rigtig glad for at bære vores trøje, og at han er klar til at vende tilbage, for at spille for os. Senere mødtes jeg også med Oscar Grau, Barcelona-direktøren, - det stod der i rapporten på Istanbul Basaksehirs hjemmeside.

Umiddelbart så skulle tyrkerne betale fire millioner euro for resten af denne sæson og så yderligere seks millioner euro for næste sæson, men samtidig ved Goksel Gumusdag at man skal forholde sig rolig endnu, da man endnu ikke er nået til enighed med FC Barcelona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder