Barcelona bankede Celta Vigo: 5-0

Nyheder - 11. januar 2018

Returkampen blev langt fra samme forestilling som man så på Balaidos for en uge siden. Celta Vigo blev udspillet på Camp Nou og tabte reelt set det sammenlagte opgør i første halvleg denne aften. 4-0 stod der allerede efter en halv times tid og det var dermed slut for gæsterne. Barcelona er videre til næste runde.

Cillessen, Semedo, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Gomes, Messi og Suárez

Ter Stegen, Vermaelen, Digne, Roberto, Paulinho, Dembélé og Arnaiz

- 1-0 13' - Messi
- 2-0 15' - Messi
- 3-0 28' - Alba
- 4-0 31' - Suárez
- 5-0 87' - Rakitic

10'
- Messi driver bolden frem efter flot opspil, men fejler med sin aflevering til Gomes. Busquets erobrer igen og Messi trykker efterfølgende af, men keeperen redder let.

12'
- God chance til Celta efter en omstilling, men Piqué vinder duellen med Wass tæt under mål.

13' - MÅL!!
- Messi scorer til 1-0! Jordi Alba smækker bolden på tværs af banen, men Suárez vælger at lade den gå og Messi står helt fri. Fra kanten af feltet flugter han den i kassen til 1-0.

15' - MÅL!!
- De to er på den igen! Messi driver bolden frem og finder en helt nøgen Alba. Celta fokuserer på et fladt indlæg ind i feltet, men Messi stormer frem fra anden række og modtager bolden fra Alba før han klapper den i mål til 2-0. To gange mål fra de to på to minutter.

22'
- Tæt på fra kaptajn Andrés Iniesta! Messi finder ham med hælen, men keeperen får lige lappen på og vipper bolden ud til hjørnespark.

28' - MÅL!!
- Jordi Alba med to assists - og nu også et mål! Messi sender en forrygende bold i dybden til Jordi Alba, der stormer ind i feltet og får foden på og scorer til 3-0!

31' - MÅL!!
- Suárez udnytter til fulde Pione Sistos elendige tilbageaflevering. Den får for lidt og rammer en mand ind på vej til keeperen. Suárez opsnapper kuglen og knalder den i mål til ydmygende 4-0.

43'
- Aspas forsøger sig med et akrobatisk forsøg, men han rammer bolden skævt og den går ud til målspark. Et af de sjældne angreb, som Celta har formået at kreere.

45'
- Suárez scorer flot på Gomes' aflevering, men for anden gang i kampen får uruguayaneren annulleret et mål for offside.

46' - ind-/udskiftning
- Piqué går ud. Vermaelen kommer ind.

56'
- God aflevering af Rakitic, som finder Suárez alene inde i feltet, men hans træk forbi keeperen bliver for langt og chancen forsvinder.

59' - ind-/udskiftning
- Lionel Messi klappes ud og gør plads til Ousmane Dembélé.

62' - ind-/udskiftning
- Iniesta klappes ud og gør plads til José Arnaiz.

63'
- SEMEDO! Forrygende satsning! Han mister selv bolden og Maxi Gomez har frit løb mod målet efter at have sat Vermaelen, men Semedo går all in og tackler inde i feltet, men han får foden på bolden og redder.

67'
- Flot angreb. Mascherano sender en god bold ned langs kanten til Semedo, som sender en blød bold ind i feltet til Suárez, men hans flugter går langt over.

69'
- Dembélé får folk til at hoppe på lægterne! Fra midten snyder han sine modstandere hele vejen ind i feltet - med begge ben - men da han afslutter blokeres den ud til hjørnespark. Flot aktion af franskmanden, som godt nok havde to mand med inde foran mål.

72'
- Dembélé igen! Han spiller så legende let og snyder sig let og elegant forbi to mand før han smider bolden perfekt ned i feltet til Arnaiz, der klapper den i sidenettet.

75'
- Rakitic tager chancen langt, langt ude fra, og skyder langt, langt forbi. Han havde ellers Dembélé klar til at komme ind i feltet i fri position.

80'
- SUÀREZ! Han modtager bolden på midten af banen og tager chancen med en høj bold over keeperen. Den går også over ham, men også forbi. Tæt på et drømmemål!

87'
- Tæt på 5-0! Rakitic erobrer og Suárez samler op. Han finder Dembélé, som spiller fladt ind til Rakitic, der forsøger med hælen, men bolden drejes ud til hjørnespark.

87' - MÅL!!
- RAKITIC FÅR SIT MÅL! Han Dembélé svinger hjørnesparket direkte ind i rummet, hvor Rakitic står fuldstændig umarkeret. Han hopper højt og header den over i det lange hjørne til 5-0.

- Efter en stærk, stærk præstation i første halvleg, trak Barcelona en smule på bremsen i anden, hvor de kontrollerede opgøret uden at tillade et pres fra Celta, som også havde indset, at de ikke kunne skabe miraklet. Barcelona er dermed videre med sammenlagt 6-1. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder