Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Prisen på Coutinho er høj

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 12. januar 2018


Rakitic: Prisen på Coutinho er høj

Ivan Rakitic, der spillede en god kamp i går og tilmed scorede et mål, er ikke i tvivl om, at spillermarkedet er gået hen og blevet en en maskine med alt for mange penge. Prisen på Coutinho er uden tvivl et resultat af de seneste dyre handler der er foretaget i fodboldens verden - startende med 1,6 milliarder kroner, som Paris SG købte Neymar for.

- Min mening betyder ingenting, men prisen er noget høj. Det er markedet, som dikterer priserne. Alle store spillere er velkommen her i klubben og jeg lykønsker præsidenten og alle, som var med til at få handlen i hus.

- Han er en del af familien nu og vi skal nyde godt af ham på banen. Han er nu i verdens største klub. Vi er glade for at endnu en stor spiller har valgt at komme.

- Vi var på forhånd klar over, at han ikke kan spille i Champions League, men han kommer til at hjælpe os i La Liga og i Copa del Rey. Men det vigtigste er, at han får tid til at finde sig til rette, fortæller Ivan Rakitic.

Coutinho er pt. skadet og ventes ude i lidt over to uger endnu. I mellem tiden er Rakitic for alvor begyndt at røre på sig og han har spillet et par gode kampe på det seneste. Kroaten er oppe på 188 Barca-kampe og 28 mål.


Ugens mest læste

Seneste nyheder