Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan med åbent afskedsbrev

Nyheder - 13. januar 2018Arda Turan med åbent afskedsbrev

Arda Turan er i dag blevet sendt videre til tyrkisk fodbold på en to-årig lejeaftale inklusiv resten af indeværende sæson. Alt tyder på, at han ikke kommer tilbage til Barcelona for at spille bold, da klubben har retten til at sælge ham hvilket også forventes at ske inden lejeaftalen ophører.

I dag har Arda udgivet et åbent afskedsbrev - for nu.

Arda skriver
- En drøm bliver ikke til virkelighed gennem magi. Som en person der drømmer ved jeg, at det tager mod, beslutsomhed og hårdt arbejde. At blive en spiller i Barcelona var den vildeste drøm jeg havde. Og jeg vil altid være stolt af mig selv fordi det lykkedes mig.

- Men nu er det tid til at sige farvel. I hvert fald for nu. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater, som hjalp mig med at nyde hvert enkelt øjeblik på og uden for banen. Det var et privilegium at spille sammen med jer.

- Jeg vil også takke de fans, som mindst én gang sang mit navn på Camp Nou. Jeg har elsket hvert minut jeg har kæmpet for jer. Og jeg vil takke klubben for at få min og mange tyrkiske børns drøm til at gå i opfyldelse. Gemt inde i 'The Beard' er der stadig et smil. Tak for at lade mig vende hjem til mit land og finde det.

- Jeg vil gøre alt for at vende tilbage til den spiller, som I blev forelsket i engang. Uanset afstanden i mellem os, så vil alle de specielle øjeblikke være gemt i mit hjerte og give mig styrke og vise mig vej.

Arda Turan skal fremover tørne ud for Basaksehir.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder