Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor spillede Iniesta ikke mod Real Sociedad

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. januar 2018


Derfor spillede Iniesta ikke mod Real Sociedad

Det kom som en overraskelse, da Ernesto Valverde i går annoncerede sin startopstilling til den svære udekamp mod Real Sociedad. Taget omstændighederne i betragtning, så var det netop denne kamp, som Iniesta skulle spille - men Valverde valgte André Gomes.

Det var der en god grund til. Andrés Iniesta var ikke 100 procent fit for fight og som kampen udviklede sig efter pausen, valgte Valverde at spare Iniesta for samtlige af kampens minutter. I stedet blev Gomes med 10 minutter igen pillet ud til fordel for Lucas Digne.

- Vi har mange kampe i øjeblikket og denne kamp havde også nogle omstændigheder, vi måtte tage til os; som en våd bane og den korte forberedelsestid fra seneste kamp. Jeg mente, at det var bedre at spille med André Gomes fordi Real Sociedad har en meget stærk højre side. Iniesta har det godt; han har et lille problem, men alt er fint. Jeg foretrak, at han blev sparet, fortalte Valverde efter kampen.

I kampens slutminutter var både Lucas Digne og Jordi Alba på banen på samtidig. Her tog Digne sig af venstrebacken mens Alba opererede længere oppe på banen i samme side.


Ugens mest læste

Seneste nyheder