Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Derfor spillede Iniesta ikke mod Real Sociedad

Nyheder - 15. januar 2018




Det kom som en overraskelse, da Ernesto Valverde i går annoncerede sin startopstilling til den svære udekamp mod Real Sociedad. Taget omstændighederne i betragtning, så var det netop denne kamp, som Iniesta skulle spille - men Valverde valgte André Gomes.

Det var der en god grund til. Andrés Iniesta var ikke 100 procent fit for fight og som kampen udviklede sig efter pausen, valgte Valverde at spare Iniesta for samtlige af kampens minutter. I stedet blev Gomes med 10 minutter igen pillet ud til fordel for Lucas Digne.

- Vi har mange kampe i øjeblikket og denne kamp havde også nogle omstændigheder, vi måtte tage til os; som en våd bane og den korte forberedelsestid fra seneste kamp. Jeg mente, at det var bedre at spille med André Gomes fordi Real Sociedad har en meget stærk højre side. Iniesta har det godt; han har et lille problem, men alt er fint. Jeg foretrak, at han blev sparet, fortalte Valverde efter kampen.

I kampens slutminutter var både Lucas Digne og Jordi Alba på banen på samtidig. Her tog Digne sig af venstrebacken mens Alba opererede længere oppe på banen i samme side. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor spillede Iniesta ikke mod Real Sociedad

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder