Annonce


Annonce

Annonce

Arda Turan er gået ned i løn med sit skifte

Nyheder - 15. januar 2018




Arda Turan er blevet præsenteret som ny spiller i tyrkiske Basaksehir, men der er nogle tal i aftalen, som ikke helt stemmer overens med udtalelserne fra Basaksehir og Barcelona. Det er der primært to grunde til, har Marca gravet sig frem til.

Den tyrkiske klub og Barcelona blev enig om en lejeaftale på to og en halv sæson - lige op til Arda Turans kontraktudløb i Barcelona. Basaksehir har bekræftet, at de betaler to millioner euro for den sidste del af indeværende sæson og fire millioner euro pr. sæson for de kommende to sæsoner.

Jordi Mestre slog dog klart fast ved præsentationen af Yerry Mina, at Basaksehir betaler Arda Turans fulde løn i lejeperioden - men den fulde løn er mere end de fire millioner euro pr. sæson, som Basaksehir ellers havde meldt ud. Grunden til dette skal finde i to led.

I Spanien betaler man 50 procent til statskassen mens man i Tyrkiet kun betaler 15 procent. Det betyder, at Arda ikke længere skal give 50 procent til statskassen som han ellers har til vane at gøre i Spanien.

Desuden har Arda Turan godkendt at gå ned i løn i forbindelse med sit skifte og derfor går det altså lige op, når Basaksehir melder ud, at de betaler Arda fire millioner euro pr.

Slutteligt kan Barcelona vælge at sælge Arda Turan når de ønsker det. 80 procent af et eventuelt salg går til Barcelona mens tyrkerne kan se frem til de resterende 20 procent. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arda Turan er gået ned i løn med sit skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder