Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Læge: Bekymring for Dembélés nye skade

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. januar 2018


Læge: Bekymring for Dembélés nye skade

Ousmane Dembélé er igen skadet og må igen sidde ude i flere uger. Franskmanden var ellers lige vendt tilbage fra en langtidsskade, men der gik altså ikke længe før han igen blev skadet. Nu har hans hovedlæge, Dr. Ardèvol, talt ud.

- Vi skal bekymre os for hans nye skade. Skaden har muligvis haft en følelsesmæssig effekt - spillere, som sjældent bliver skadet som Dembélé, har behov for at lære deres krop at kende.

- Der er stor chance for at sådan en type skade får et tilbagefald og bryder op igen. Chancen er hele 30 procent, forklarer Dr. Ardèvol.

- Det har nok noget at gøre med den tidligere skade, selvom vi ikke taler om den samme muskel eller tilbagefald af samme skade. Der skal arbejdes på at han kommer til at kende sin krop bedre.

Dembélé har kun spillet syv kampe i denne sæson og har på intet tidspunkt fået muligheden for virkelig at komme ind i en god kamprytme. Det er anden gang i sæsonen, at han pådrager sig en skade og ligesom sidste gang bliver der altså også denne gang talt om, at han skal lære sin krop bedre at kende.

Et hurtigt kig på hans skadeshistorik viser, at han nærmest aldrig er skadet. I 2017 missede han 10 dage hos Dortmund. Straks efter sit skifte til Barcelona gik han glip af 107 dage mens han nu igen er blevet skadet i Barcelona og ventes ude i 3-4 uger svarende til 21-28 dage.


Ugens mest læste

Seneste nyheder