Espanyol spolerede Barcelonas stime: 1-0

Nyheder - 17. januar 2018

Der var lokalbrag onsdag aften da Espanyol tog imod Barcelona. Her havde Valverde blandt andet Alena, Denis Suárez, Digne og Vidal med fra start og selvom gæsterne havde alle tiders mulighed for at vinde, så blev et mål kort før tid afgørende for aftenens kamp. Returkampen afvikles i næste uge.

Cillessen, Vidal, Piqué, Vermaelen, Digne, Roberto, Busquets, Paulinho, Denis, Alena og Messi

Ter Stegen, Semedo, Rakitic, Suárez, Rafinha, Alba og Gomes

- 1-0 88' - Melendo

8'
- Busquets med et skud fra distancen med venstrebenet, som keeperen lige fået prikket ud til hjørnespark.

23'
- Stor chance! Barcelona dominerer og virker i hopla af en veloplagt Messi, som her driver bolden frem og forsøger sig fra kanten af feltet, men keeperen læser ham.

30'
- Stor fejl af Roberto, som ikke får nok fart i sin aflevering tilbage til Cillessen. Gerard hugger til den første gang, men også forbi Cillessens mål.

30'
- Straks går det den anden vej og Messi sætter Paulinho op, som dog skyder forbi med sit forsøg.

40'
- De seneste 10 minutter har været rodet med Espanyol mest på bolden dog uden overhovedet at være farlige. Barcelona kæmper med at få iscenesat specielt Denis Suárez og Paulinho, som begge har været usynlige.

44'
- Denis Suárez med en gylden mulighed tæt under mål. Men på uhørt dårlig vis rammer han slet ikke målet.

54' - ind-/udskiftning
- Paulinho går skadet ud. Rakitic kommer ind.

54'
- Godt skud af Messi! Han brysttæmmer en høj bold inde i feltet og flugter ned mod hjørnet, men keeperen redder.

59' - ind-/udskiftning
- Alena går ud. Luis Suárez kommer ind.

61' - STRAFFESPARK!
- Vidal finder Sergi Roberto inde i feltet og han bliver straks nedlagt af Granero og dommeren peger på pletten!

62' - BRÆNDT STRAFFE!
- Messi sparker hårdt og yderligt, men Diego Lopez redder med lappen og giver hjørnespark. Flot redning.

78' - ind-/udskiftning
- I forbindelse med at Cillessen bliver ramt af kasteskyts, bliver usynlige Denis Suárez pillet fra banen. Han har været en kæmpe skuffelse kampen igennem. Han erstattes af Rafinha, der får comeback.

82'
- Skandaløst af Ivan Rakitic. Mod Real Sociedad fik han et ikke-eksisterende frispark, da han legede drible-konge foran eget felt hvorefter han tabte bolden og baskerne scorede. Nu gør han det samme og mister den igen; men denne gang river han fat i sin modstander og giver Espanyol en gylden chance.

83'
- Navarro affyrer kanonen og Cillessen må give hjørnespark.

88' - MÅL!
- Så kom målet til Espanyol. Barcelona har været skuffende i anden halvleg mens Espanyol har spillet frisk til. Her bliver Digne klart overløbet efter et skidt touch af Rafinha. Bolden spilles ind i feltet til Melendo, der sparker den i kassen. Det er Rakitic, som ikke følger med sin mand.

- Barcelona fik ikke skabt en eneste mulighed efter målet og dermed slutter det 1-0 til Espanyol og de spolerer Barcelonas rekord på 29 kampe som ubesejret. Returkampen på Camp Nou afvikles i næste uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder