Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endelig fik Douglas sin ligadebut

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 23. januar 2018


Endelig fik Douglas sin ligadebut

27-årige Douglas har endelig fået sin ligadebut i den portugisiske liga for Benfica. Det sker godt et halvt år efter at hans lejeaftale mellem Barcelona og Benfica blev en realitet. Dermed runder han otte kampe for Benfica i denne sæson - bestemt ikke prangende.

I Benfica er man ikke begejstret for brasilianeren til trods for at man håbede på, at han kunne hjælpe dem da de i sommers lukkede en lejeaftale med Barcelona. Kun i Champions League og den portugisiske pokalturnering har han optrådt i mens det i weekenden blev til 90 minutter i ligaen - på grund af en karantæne til Andre Almeida.

Intet tyder på, at Ernesto Valverde kan bruge ham til sommer så derfor ventes det, at han endegyldigt bliver solgt videre for at prøve chancen et andet sted. Det bliver næppe i Benfica, som tydeligvis ikke har den store fidus til ham. Med Roberto, Semedo og muligvis Vidal i truppen er der ikke plads til endnu en højreback hos Barcelona.

Vidals fremtid er endnu ikke på plads, men Douglas kan næppe slå nogen af de tre spillere af og derfor tyder intet på, at hans fremtid ligger i Barcelona. Der var klapsalver fra tilhængerne til Douglas i løbet af kampen mod Chaves, som Benfica i øvrigt vandt 3-0.


Ugens mest læste

Seneste nyheder